Barion Pixel Ariana Grande elárulta, mi az oka, hogy egy jó ideig nem fog új dallal jelentkezni – Coloré

Ariana Grande elárulta, mi az oka, hogy egy jó ideig nem fog új dallal jelentkezni

2022. 08. 01.

A Grammy-díjas Ariana Grande ugyan énekes szereplésre készül, de ez merőben más lesz, mint a koncertek és videoklipek.

Ariana Grande több dologgal is felhívta magára a rajongók figyelmét a napokban. Az egyik, hogy egyáltalán nem fél megmutatni sminkmentes arcát, a maga tiszta valóságában. Bár a popsztár rengeteg sminket használ munkája során, szerencsére ez arcbőrén egyelőre egyáltalán nem látszik.

Ariana Grande
Forrás: Northfoto

Ariana Grande az R.E.M. Beauty sminkcsaládot szerette volna megmutatni rajongóinak, így a közösségi oldalán mutatott egy képet tiszta, smink nélküli arccal, egy csésze kávé társaságában, majd egyet az autójából, ahol már viselte a könnyed, teljesen neutrális hatású sminket. A termékcsalád, amit maga a sztár dobott piacra 2021 év végén, vegán, parabénmentes, újrahasznosított csomagolású és cruelty-free, azaz állatkísérlet mentes.

A kiváló és prémium bőrápolásra továbbra is szüksége lesz a dívának, mert következő nagy projektje sem nélkülözi majd az erős sminkeket. Ariana Grande el is árulta, hogy emiatt most jó ideig nem jön ki új dallal, mivel életében egy vissza nem térő felkérést kapott.

Ariana Grande
Forrás: Northfoto

Az Óz, a nagy varázsló történet előzménye a Wicked című darab, mely Elphaba és Glinda barátságát mutatja be. Az előzmény sztoriban ismerhetjük meg igazán a későbbi gonosz Nyugati boszorkányt és a jó boszorkányt. Ariana Grande pedig megkapta Glinda szerepét az új filmadaptációban, míg Elphabát a Tony- és Grammy-díjas Cynthia Erivo alakítja.

A nagyszabású adaptáció ráadásul mindjárt két részes lesz, mert John Chu rendező szerint rengeteg elmesélni való van, a karakterek pedig megérdemlik, hogy rendes mélységükben megmutathassák magukat. Az első film 2024 decemberében kerül bemutatásra, míg a második 2025 karácsonyán.

Ez is érdekelhet

Sztárok, akik saját maguknak csinálják a sminkjüket

Bár a hírességek többségének saját beauty és glam csapata van, mégis akadnak szép számmal olyan színésznők és énekesnők, akik egy-egy vörös szőnyeges eseményre, koncertre vagy éppen rendezvényre a maguk által készített sminkben hajlandóak elmenni. De, ha ez nem lenne elég, néhányan szó szerint mesteri szinten űzik a sminkelést, akiktől még a rajongóik is szívesen vesznek néhány tanácsot. Ha szeretnéd tudni, kikről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!