Barion Pixel Sztárok, akik saját maguknak csinálják a sminkjüket – Coloré

Sztárok, akik saját maguknak csinálják a sminkjüket

2021. 02. 18.

Még a sztárok között is akadnak olyanok, akik egyes feladatokat csak is kizárólag maguk csinálnak.

Képernyőfotó 2021 02 18 15.27.14
Borítókép forrása: Youtube

Bár a hírességek többségének saját beauty és glam csapata van, mégis akadnak szép számmal olyan színésznők és énekesnők, akik egy-egy vörös szőnyeges eseményre, koncertre vagy éppen rendezvényre a maguk által készített sminkben hajlandóak elmenni. De, ha ez nem lenne elég, néhányan szó szerint mesteri szinten űzik a sminkelést, akiktől még a rajongóik is szívesen vesznek néhány tanácsot.

Jameela Jamil

A 2019-es Emmy-díjátadón Jameela Jamil elárulta, hogy gyakran saját magának készíti a hajat és a sminkjét is a vörös szőnyeges eseményekre, illetve a filmforgatásokra is. A színésznő egyébként akkor kezdte el magának készíteni a sminkjét, amikor egy forgatáson annyira korán kellett kelnie, hogy ezzel próbált időt spórolni magának.

Lady Gaga

Lady Gaga csodálatos és extrém sminkjeinek többségét Sarah Tanno szokta készíteni, de ahogy piacra dobta saját sminkmárkáját elkezdett videókat gyártani a rajongói számára, ami miatt ő maga is beleszeretett a sminkkészítés fortélyaiba.

Meghan Markle

A királyi család több női tagja is magának készíti a sminkjét, többek között Meghan Markle is, aki színésznőként sokat foglalkozik a megjelenésével. Esküvőjén Daniel Martin sminkmester varázsolta széppé – az amúgy is kifogástalan külsejét – , akitől rengeteg praktikát lesett el. Ezeket szokta a hétköznapokra is alkalmazni.

https://www.instagram.com/p/CJ9SLjKHlWC/

Ariana Grande

Hihetetlen, de az egyik legkényesebb sztár, Ariana Grande senkinek sem engedi, hogy az arcához érjen. Fantasztikus sminkjeit és a védjegyévé vált cicaszemeket magának készíti. Meghan Markle-hez hasonlóan sminkesektől lesett el mindent, így nem olyan meglepő, hogy profi make up-ot tud készíteni magának.

Rosie Huntington-Whiteley

A gyönyörű modell sokat van sminkben, amit imád magának csinálni. Sőt, mi több a kifutóra és a hivatalos eseményekre is magát szokta kisminkelni. Állítása szerint, ahogy telik az idő, annál jobban kiismeri egy nő a saját arcát és azt, hogy mi is áll neki a legjobban.

Blake Lively

Egy másik A-listás sztár, aki alkalmanként nagyon is élvezi, ha magának varázsolhat vörös szőnyeges megjelenést. A háromgyerekes színésznő szerint kifejezetten szórakoztató sminkelni, hiszen az esetek többségében profi csapat dolgozik a külsején. Ám, kolléganőihez hasonlóan ő is érdeklődve figyelte a sminkeseket, így a karrierje során belőle is profi sminkes vált.

Diane Kruger

Diane Kruger jobbára smink nélkül szeret lenni, ugyanakkor ő is élvezi, ha egy szép sminkben tündökölhet. A gyönyörű színésznő egy interjúban elárulta, hogy a filmjei bemutatójára és a díjátadókra is inkább a ruhára helyezi a hangsúlyt, ezért szereti magának készíteni a sminket, méghozzá visszafogott színekkel.

Forrás: glamour.com