Barion Pixel Ariana Grande ma már nem botoxoltatna, elárulta, miért – Coloré

Ariana Grande ma már nem botoxoltatna, elárulta, miért

2023. 09. 13.

Ariana Grande őszintén beszélt arról, hogy korábban gyakran járt botox kezelésekre, de már nem tenné.

Rengeteg botox injekción van túl

Ariana Grande elárulta, hogy több tucat botox injekción van túl. A könnyeivel küzdve beszélt arról, hogy milyen tapasztalatai vannak a kezeléssel kapcsolatban és, hogy miért nem használja többé.

A popénekesnő, aki Glindát, a jó boszorkányt alakítja a Wicked című Broadway-musical közelgő filmadaptációjában, a Vogue Beauty Secrets szeptember 12-i videójában elárulta, hogy már nem érzi szükségét a kozmetikai injekcióknak.

Rengeteg ajakfeltöltésem volt az évek során és botoxom. 2018-ban abbahagytam, mert egyszerűen csak úgy éreztem, túl sok. Egyszerűen úgy éreztem, mintha rejtőzködnék, tudod?

– mondta Ariana Grande.

Ariana Grande
Kép forrása: NBC / Contributor / NBCUniversal / Getty Images

Az énekesnő hozzátette, hogy nem számított rá, hogy ettől a témától elérzékenyül, majd kifejtette, hogy sokáig a szépség a rejtőzködésről szólt számára.

Az évek során a sminket álcaként vagy valamiként használtam, ami mögé el lehetett bújni. Több haj, egyre több és több, vastagabb szemceruza… ez olykor olyan gyönyörű tud lenni, és még mindig tudom szeretni

– vallotta be Grande, hozzátéve, hogy az ikonikus frizuráját is hasonló módon használta.

Ariana Grande fiatalon lett híres

Ariana Grande az első szerepeit tinédzserként kapta, 2009-ben kezdet el játszani a V, mint Viktória című Nickelodeon sorozatban, amivel óriási hírnevet szerzett, máig a legismertebb szerepe. Emiatt azonban fiatalon került reflektorfénybe, ami a szépségről és a tökéletes külsőről alkotott véleményére is nagy hatással volt. Akkoriban sokat adott mások véleményére, szeretett volna mindenkinek megfelelni.

Az, hogy fiatalon annyi befolyásnak vagy kitéve, főleg, amikor az emberek fiatalon mondanak dolgokat a megjelenésedről és mindenről, nagyon nehéz tudni, hogy mit érdemes meghallgatni és mit nem, de amikor 17 éves vagy, akkor még nem igazán tudod, hogy ezt még nem tudod

– magyarázta Ariana Grande a Vogue videójában.

Ahogy egyre nagyobb önbizalmat szerzett, úgy változott Grande viszonya is a kozmetikumokkal kapcsolatban. A sminket ma már inkább önkifejezésre használja, nem álcázásra, elbújásra.

A szépséghez fűződő kapcsolatunk annyira személyes, mintha a szépség titkairól beszélnénk, vajon nem az a titok, hogy mindannyian a legjobban akarjuk érezni magunkat és szeretve lenni?

Ariana Grande
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Hozzátette, hogy nem ítéli el azokat, akik kozmetikai kezelések, például botox mellett döntenek, ha valaki ettől érzi magát jobban a bőrében, akkor tegyen így. De ő már másként érez:

Látni akarom a jól megérdemelt síró- és mosolyráncaimat. Remélem, hogy a mosolyráncaim egyre mélyebbek és mélyebbek lesznek. És egyre többet és többet nevetek, egyszerűen úgy gondolom, hogy az öregedés gyönyörű dolog lehet.

Forrás: People, Wikipédia

Borítókép forrása: CBS Photo Archive / Contributor / CBS / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/ariana-grande-botox/