Barion Pixel Így fest majd Ariana Grande bosziként: megjött az epikus Wicked első előzetese – Coloré

Így fest majd Ariana Grande bosziként: megjött az epikus Wicked első előzetese

2024. 02. 12.

Az Óz univerzumában játszódó zenés film olyan látványvilágot hoz el, amit talán még sosem tapasztaltunk moziban. És még Ariana Grande is szerepet kapott benne.

A Wicked címmel több részben érkezik az Óz a csodák csodája történet modern adaptációja, melyben az aranytorkú popsztár, Ariana Grande alakítja Glindát, Cynthia Erivo pedig a zöld bőrszínű Elphaba karakterét játssza. Az első előzetes a 2024-es Super Bowl félidei szünetében került bemutatásra.

A film a Broadway-on 2004 óta játszódó Wicked című musical kétrészes adaptációja. A történet egy valószínűtlen barátság kialakulásáról szól a gonosz nyugati boszorkány, Elphaba és a jó boszorkány, Glinda között, Óz varázslatos földjén. De vajon Elphaba tényleg olyan gonosz, és Glinda valóban makulátlan? A látszólag ellentétes oldalon álló csodalények különleges mesét hoznak el, ráadásul egy lenyűgöző atmoszférájú világban.

Ariana Grande
Forrás YouTube

Ariana és Erivo mellett olyan kiváló művészek játszanak a filmben, mint Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Jeff Goldblum, Marissa Bode, Keala Settle, Bronwyn James, Adam James és Bowen Yang.

Az előzetesben Ariana Grande talpig rózsaszínben, míg Cynthia Erivo teljesen feketében szerepel. A kettejük találkozása hamar rávilágít arra, hogy a birodalomban valami sokkal gonoszabb kihívás vár rájuk, mint az Elphaba-ban csírázó sötétség, megjelenik a nagy Óz is, illetve az, aki eljátssza a nagy varázslót. A szövetségesek hát elindulnak, hogy megállítsák a gonosz erőt. Mindezt egy olyan szemet gyönyörködtető tökéletesen megalkotott CGI-s világban, amihez foghatót az Avatar-ban vagy a Gyűrűk Urában láthattunk korábban.

A Wicked első része 2024. november 27-én, a második része pedig 2025. november 26-án debütál majd.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: YouTube