Barion Pixel Rengeteget változott a Pretty Little Liars sztárjainak élete a show befejezése óta – Coloré

Rengeteget változott a Pretty Little Liars sztárjainak élete a show befejezése óta

2024. 03. 03.

A Pretty Little Liars 2010 és 2017 között ejtette rabul a fiatal sorozatrajongókat világszerte, színészei pedig egy csapásra sztárok lettek.

A Pretty Little Liars az írónő, Sara Shepard azonos című regényéből készült adaptáció, melyet I. Marlene King álmodott meg a képernyőre. A gyilkosságokban és rejtélyekben bővelkedő tinidráma nem várt sikert aratott, világszerte, így hazánkban is az egyik legkedveltebb széria lett a 14-25-ös korosztályban. A tinédzser szereplők gyorsan ismertek lettek, és többüknél ki is tárultak a hollywoodi ajtók. A show befejezése óta eltelt 7 év és a színészek nem mindegyike maradt a kaptafánál.

Sasha Pieterse

Ő volt Alison, aki körül a Pretty Little Liars egész története forgott. A most boldog feleségként és anyaként élő 28 éves Sasha a sorozat végére nagyon meghízott, aminek egészségügyi okai voltak, PCOS betegséggel diagnosztizálták. Azóta visszanyerte fittségét. Egy ideje nem forgat, 4 éves kisfiával, Hendrix-szel és férjével éli mindennapjait.

Sasha Pieterse
Forrás: Paul Archuleta/Getty Images

Ashley Benson

A szőke Hanna karaktere volt az övé, aki önbizalomhiánnyal küzdött. Ashley már a Pretty Little Liars előtt ismert volt, de csak kisebb szerepek találták meg, ahogy a sorozat után is inkább B-kategóriás maradt. Nagy port kavart, mikor leszbikus kapcsolatban élt Cara Delevingne modellel, azóta viszont Brandon Davis felesége és a napokban született meg kisfia.

Ashley Benson
Forrás: Rodin Eckenroth/Getty Images

Troian Bellisario

Az okos Spencer eljátszása egy csapásra híressé tette Troian-t, aki magánemberként is különleges karakter, tudatos és bájos. A PLL után számos filmben és sorozatban feltűnt, de sajnos A-listás nem lett. Két kislány édesanyja. Jelenleg a Plan B című sorozatban szerepel, melyben férje, Patrick J. Adams a főszereplő társa.

Troian Bellisario, Pretty Little Liars
Forrás: Mat Hayward/Getty Images

Shay Mitchelle

A queer Emily szerepét vitte, majd olyan sztárok mellett kapott szerepet, mint Jennifer Aniston (Anyák napja), Penn Dayton Badgley (YOU). A 36 éves gyönyörű színésznőnek valahogy mégsem jött el a nagy áttörés. A magánéletben ő is kétgyermekes anyuka.

Shay Mitchelle
Forrás: Taylor Hill/Getty Images

Lucy Hale

Aria kapcsolata tanárával, Ezrával volt a gyilkosságok mellett a legkedveltebb szála a PLL-nek. Lucy lett a lányok közül a legsikeresebb színésznő, a mai napig felkapott, számos filmben kapott főszerepet. Gyermeke még nincs és a szerelmi élete is elég titokzatos.

Lucy Hale
Forrás: Tommaso Boddi/Getty Images

A Pretty Little Liars férfi szereplői közül Ian Harding maradt a színészetnél, 2019 óta házas és 2022-ben született meg első gyermeke.

Tyler Blackburn is maradt a színészetnél, de csak kisebb szerepekben látható. A legnagyobb port azzal kavarta, hogy biszexuális.

Keegan Allen, aki Toby-t játszotta, igazi művészlélek. A 34 éves színész ír, zenél és fotózik. Az utolsó ismert barátnője Ali Collier modell.

Borítókép forrása: HBO Max