Barion Pixel Shay Mitchell életet adott második gyermekének – Coloré

Shay Mitchell életet adott második gyermekének

2022. 06. 05.

A Hazug csajok társasága sztárja, Shay Mitchell immáron kétgyermekes édesanya

Shay Mitchell nemrég adott életet második gyermekének, amelyre egy interjú kapcsán derült fény.

Shay Mitchell
Forrás: Northfoto

A gyönyörű színésznő a Los Angeles-i The Grove-ban megrendezett BÉIS Motel pop-up rendezvényén vett részt, ahol kifecsegte, hogy azért is örül annyira a meghívásnak, mert ez az első alkalom, hogy második szülése után kimenőt kapott a férjétől.

„Nemrég megszültem a második gyermekem, és ez az, amiért annyira különleges számomra a rendezvény. Ez az első alkalom, hogy házon kívül vagyok, amióta megszületett a második kislányom.”

Shay egyelőre nem árulta el újszülött lánya nevét, akinek érkezését februárban jelentették be Mattel Babellel. A pár 2017 óta alkot egy párt és már van egy közös gyermekük, aki a csodaszép Atlas nevet kapta szüleitől.

A Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) sztárja egyébként második terhességének hónapjait saját YouTube csatornáján mutatta meg, ezzel is segítve és támogatva más édesanyákat a felkészülésben. Természetesen a rajongónak is nagy örömet okozott, akik így sokkal nagyobb bepillantást nyerhettek Shay Mitchell mindennapjaiba és anyai teendőibe.

Shay Mitchell
Forrás: Northfoto

A szépséges színésznő, Shay Mitchell olyan nagy sikerű produkciókban volt már látható, mint a TE, az Anyák napja vagy a Hannah Grace holtteste. Párja, Matt szintén színészként keresi a kenyerét, bár az ő nevét hazánkban kevésbé ismerik, de több népszerű sorozatban is feltűnt. Többek között a A Degrassi gimi egyik szereplője volt, míg a Chillin Island című sorozatot producerként jegyzi.

Ez is érdekelhet:

Margaret Qualley

Margaret Qualley – Andie MacDowell lánya – a legfrissebb hírek szerint igent mondott szerelmének, a 38 éves zenésznek, Jack Antonoffnak. A hírt egyikük szóvivője sem erősítette meg, és ők sem tettek még semmit közzé az esküvővel kapcsolatosan. Ha szeretnél többet tudni a fiatal pár eljegyzéséről, akkor olvasd el a cikkünket.

Forrás: justjared.com