Barion Pixel Menyasszony lett Margaret Qualley, Andie MacDowell 27 éves lánya – Coloré

Menyasszony lett Margaret Qualley, Andie MacDowell 27 éves lánya

2022. 05. 31.

Jack Antonoff és Margaret Qualley készen állnak, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak családjuk és barátaik előtt.

Margaret Qualley – Andie MacDowell lánya – a legfrissebb hírek szerint igent mondott szerelmének, a 38 éves zenésznek, Jack Antonoffnak.

Margaret Qualley
Forrás: Northfoto

A pár egyébként Cannes-ban „bukott le”, ugyanis az egyik vörös szőnyeges jelenésük során Margaret Qualley egy óriási gyémántgyűrűt viselt az ujján. A hírt egyikük szóvivője sem erősítette meg, és ők sem tettek még semmit közzé az esküvővel kapcsolatosan.

A 27 éves Margaret Qualley a Cannes-i Filmfesztiválon egyébként nemcsak meghívottként vett részt. Legújabb filmje, a Stars at Noon is bemutatásra került, amelyben Joe Alwyn mellett játszik. A film a fesztivál Grand Prix-díját nyerte el. Antonoff és A szobalány sztárja tavaly nyáron kezdett randevúzni, először augusztusban látták őket együtt New Yorkban.

A fiatal szerelmesek hivatalosan március elején debütáltak párként az AFI Awards Luncheon-on. Egy bennfentes szerint nagyon hasonlóak és a jövőbeni terveik teljesen egyeznek, így nem is volt kérdés, hogy ne várjanak sokáig a kapcsolat magasabb szintre emelésével.

Margaret Qualley
Forrás: Northfoto

Antonoff és Qualley is több híres emberrel járt, mielőtt megismerkedtek. Előbbi Lena Dunhammel és Carlotta Kohlal alkotott egy párt, míg Qualley Nat Wolff-al, Pete Davidsonnal és Shia LaBeouffal randevúzott egy ideig.

Azt még nem tudni, mikor és hol fognak megesküdni, de Andie MacDowell biztosan nagy esküvőt szeretne szervezni lányának, akit Hollywood egyik legnagyobb reménységének tartanak az újgenerációs színésznők között.

Ez is érdekelhet:

Helen Mirren

Helen Mirren is tiszteletét tette az idei Cannes-i Filmfesztiválon, amelynek vörös szőnyegen egyszerűen brillírozott. Na persze nemcsak lenyűgöző kisugárzása miatt volt olyan emlékezetes a megjelenése, hanem az új frizurája miatt is. Helen az Anya és fia premierjén jelent meg egyik kedves barátnője, a szintén színésznő, Andie MacDowell társaságában, aki szemmel láthatóan annyira odavolt a sztár új hajviseletéért, hogy még egy táncot is lejtettek közösen. A nem mindennapi pillanatról pedig videó is készült. Ha kíváncsi vagy a színésznő új hajára és a zseniális táncra a vörös szőnyegen, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: people.com