Barion Pixel Pippa Middleton is része lesz A korona utolsó évadának – döbbenetes ki fogja alakítani – Coloré

Pippa Middleton is része lesz A korona utolsó évadának – döbbenetes ki fogja alakítani

2023. 10. 21.

A korona záró évadában több érdekesség is helyet kap, a stábhoz csatlakozik Matilda Broadbridge Pippa Middletonként.

Miközben a Netflix is egyre többet és többet árul el a The Crown (A korona) közelgő hatodik évadáról, Matilda Broadbridge színésznő az Instagramon jelentette be, hogy őt szerződtették a walesi hercegné húgának szerepére.

Egy nagyon rövid, de nagyon kellemes utazást teszek a korona földjére. Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, Pippa Middleton szerepében fogok feltűnni a @thecrownnetflixben. Hálás vagyok, hogy apró részese lehettem ennek a produkciónak, és ezért az élményért, mindenki tartsa nyitva a szemét!

– írta Broadbridge, és a színésznő egy fotót is közzétett magáról hétköznapi ruhában, miközben rámutat öltöző ajtajára, amelyen a Pippa felirat áll, majd a sorozat nevéről készült felvétel következik egy lépcső feletti falra festve.

Matilda Broadbridge
Forrás: Dave Benett/Getty Images

Pippa Middleton szerepe lesz a 19 éves angol színésznő első jelentősebb filmszerepe, a tehetség 2019-ben elnyerte az év fiatal színésze díjat a Royal High School Bath-ben. A korona sorozatban decemberben fog feltűnni, és a sorozat bemutatja a fiatal Katalin hercegnét is, akit Meg Bellamy formálhat meg.

Meg Bellamy
Forrás: Jeff Mitchell/Getty Images

A királyi család életét bemutató dráma 6. évada két részletben debütál majd a Netflixen. Az első etap november 16-án, a második december 14-én kerül fel a streaming platformra. Az 1. rész négy epizódot tartalmaz, és Diana hercegné (Elizabeth Debicki) illetve Dodi Fayed (Khalid Abdalla) kapcsolatát követi nyomon az 1997-es párizsi halálos autóbaleset előtt.

A második felvonás pedig Katalin és Vilmos megismerkedésére fókuszál majd.

Forrás: People
Borítókép forrása: David Levenson/Getty Images