Barion Pixel Penn Badgley nem tartotta magában a véleményét – ezt gondolja a YOU folytatásáról – Coloré

Penn Badgley nem tartotta magában a véleményét – ezt gondolja a YOU folytatásáról

2023. 03. 12.

Penn Badgley őszintén elmondta, szerinte hány évadot kéne megélnie a YOU (TE) sikersorozatának.

A népszerű széria a negyedik évadnál tart, amely jelenleg az egyik legjobban futó produkciója a Netflixnek. Március 9-én debütált a negyedik etap második felvonása, amely kapcsán Penn Badgley több gondolatát is megosztotta a nagyérdeművel és a riporterekkel.

Bár a vélemények megoszlanak annak kapcsán, hogy folytatni vagy lezárni kéne a sorozatot, Penn Badgley saját véleményét sem volt rest elmondani. A színész szerint van még egy évad a sztoriban, ami valóban kerek és végleges lezárást tud adni a főszereplőnek, na és persze a főbb mellékszereplők számára is.

Penn Badley
Forrás: Netflix

Kell még egy évadot csinálnunk. Úgy érzem, Joe-nak meg kell kapnia azt, ami jár neki, illetve tovább kell lépnie, mert megvan hozzá a hatalma és a gazdagsága. De persze ez nem rajtam múlik…

– mondta Penn Badley, aki így folytatta:

Tudom, hogy a sorozat készítői mindig is ezt tartották az utolsó évadnak, de ki tudja, lehet lesz még egy. Valószínűleg az egy igen látványos megoldás lenne…

Hozzátette, hogy a negyedik évad sokaknak lehet lezárás, de a közönség másik részének továbbra is a folytatás lehetőségét rejti magában. Joe Goldberg története már a kezdetektől óriási siker volt a Netflixen, amit Penn Badgley színészi játéka csak még jobban erősített a rajongókban. A színészt kétség kívül ez a szerep elemelte az A-kategóriás színészek közé, de természetesen nemcsak ebben alakított maradandót. 2007-től 2012-ig a A pletykafészekben volt látható, majd olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Könnyű nőcske, A mostohaapa vagy a Dögölj meg, John Tucker.

Penn Badgley
Forrás: Netflix

Akárcsak karrierje, magánélete is mesésen alakult. 2017-ben vette el élete szerelmét, Domino Kirke énekesnőt, akitől 2022-ben született meg első gyermeke, James.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Netflix
0 /eletmod/sztarok/penn-badgley-you/