Barion Pixel A You 27 éves sztárja, Lukas Gage nem rejtegeti tovább szerelmét: a sztárfodrász Chris Appleton párja – Coloré

A You 27 éves sztárja, Lukas Gage nem rejtegeti tovább szerelmét: a sztárfodrász Chris Appleton párja

2023. 02. 25.

A 27 éves sztár, Lukas Gage és párja, aki többek között Kim Kardashian és JLo hajszobrásza, a nyaralásukról osztottak meg közös fotókat.

Lukas Cage nem okozott túl nagy meglepetést azzal a rajongóknak, hogy választottja szintén férfi, hiszen az ifjú színész a legtöbb sorozatban olyan karaktert alakít, aki szexuális irányultságát nézve mondjuk úgy, hogy fluid. Most az Instagramon tették hivatalossá, hogy egy párt alkotnak a 39 esztendős Chris Appleton sztárfodrásszal.

Chris Appleton
Forrás: Northfoto

A mexikói nyaralás képei bepillantást engednek közös élményeikbe, vannak közöttük vagány tengerparti fotók – ráadásul félmeztelenül, és láthatóak, amint bebarangolják a környéket. A helymegjelölés szerint a The St. Regis Punta Mita hotelt választották pihenésük egyik állomásának.

Lukas Gage
Forrás: Northfoto

Lukas Gage és a sztárfodrász több ismerőse is kommentálta a fotókat, amelyben gratuláltak nekik és jó kívánságaikat fejezték ki a szerelmükkel kapcsolatban. És valóban, manapság már nem feltétlen kell a közös vörös szőnyeges esemény egy pár formális debütálásához, megteszik a közös social media bejegyzések is.

Lukas Gage 2013-ban kezdett színészkedni, az említett sorozatok mellett játszott az Eufóriában, A gyilkos nemzedékben, a rebootolt Fiúk a Klubból-ban vagy épp a Wireless sorozatban, számtalan egyéb projekt mellett.

Chris Appleton pedig az egyik legnevesebb fodrász Hollywoodban, egyszerűen csak a “sztárok hajszobrásza”, aki együtt dolgozik Rita Orával, Ariana Grandéval, a Kardashian családdal, Kate Moss-szal, Christina Aguilerával, Jennifer Lopezzel, és az IMG Models-szel, amely számtalan sztárcsemetét menedzsel.

Lukas Gage egyébként manapság a YOU 4. évadának egyik meghatározó szereplője, és ha lehet hinni a pletykáknak ebben az évben több zseniális produkcióban is feltűnik még.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto