Barion Pixel Pamela Anderson levelet írt Britney Spears-nek, miután az énekesnő megköszönte, hogy felszólalt mellette – Coloré

Pamela Anderson levelet írt Britney Spears-nek, miután az énekesnő megköszönte, hogy felszólalt mellette

2023. 02. 09.

A Baywatch sztárja, Pamela Anderson arról beszélt, milyen nehéz, amikor a legközelebbi emberek elárulnak valakit – utalva ezzel a pophercegnőt ért bántásokra.

Pamela Anderson, akinek dokumentumfilmje most debütált a Netflixen, védelmébe vette Britney Spears-t, akit sokan kritizálnak és megkérdőjelezik mentális egészségét. Az 55 éves szexszimbólum elárulta, hogy privát üzenetet írt Britney-nek, amikor egy új interjú során felmerült az énekesnő nyilvános támogatása.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Nehéz, amikor a hozzád legközelebb álló emberek elárulnak vagy kihasználnak. Csak egy pénzeszsák vagy nekik, ez fájdalmas.

– mondta Pamela Anderson, utalva azokra a személyes küzdelmekre, amelyekkel ő és Britney is szembesültek az évek során.

Mindennek kb. egy héttel azután adott hangot, hogy Spears is méltatta őt, mint embert és munkásságát.

Nagy Pamela Anderson rajongó vagyok. Ő volt az egyetlen igazi szexikon Amerikában, és most is az! Nagyon tisztelem azt a tényt, hogy a gyerekei kiálltak mellette azzal kapcsolatban, hogy az emberek megpróbálták eladni a múltbeli történetét. Pamela megértette velem, hogy az embereknek pontosan ott és akkor kell támogatniuk, ahol vagy, életednek abban a pillanatában… hacsak nem a direkt kegyetlenség uralja a világot?? Úgy értem, hogy mások és a családom is tudat alatt és a hátam mögött élvezik, ha zavarba hoznak engem, bántanak és felhozzák a múltam.

– állt Britney bejegyzésében.

Ezt annak kapcsán írta a Baby, one more time sláger előadója, hogy Pamela több produktummal is előre tört, hiszen egyrészt megjelent memoár regénye, a Love, Pamela, illetve a Netflixen debütált a karrierjét feldolgozó, tabukat döntögető dokumentumfilm, a Pamela: A Love Story.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

Azt nem tudni, Pamela privát üzenetében mi állt pontosan, de biztosan igyekezett lelket önteni a Grammy-díjas sztárba, akit elég sokan megtalálnak az élcelődő kommentekkel. Bár sajnos Britney viselkedése és furcsa megnyilvánulásai a közösségi platformokon, okot is adnak az aggodalomra.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/pamela-anderson-britney-spears/