Barion Pixel Nincs megállás! Úton Nick Cannon 11. gyermeke – Coloré

Nincs megállás! Úton Nick Cannon 11. gyermeke

2022. 10. 29.

Majdnem egy évvel azután, hogy Alyssa Scott és Nick Cannon közös fia Zen agydaganatban elhunyt, a modell boldogan osztotta meg a hírt, hogy várandós.

Miközben Alyssa Scott és Nick Cannon Zen fiuk halálának első évfordulóját élik át, a modell idő közben új fejezetet is nyit az életében.

Október 26-án Alyssa bejelentette, hogy terhes, és megosztott egy képet gömbölyödő pocakjáról. A fotón lánya, Zeela (4) is látható a karjaiban, és az anyuka ezt a kommentet írta a poszthoz: „Veled az oldalamon…”.

A 29 éves modellt tehát megajándékozta az élet egy második gyermekkel, míg a 42 éves színésznek a születendő bébi már a 11. gyermeke lesz. Ráadásul, ha minden jól alakul, Cannonnak ez már a negyedik gyermeke lesz, aki idén jött világra.

Nick Cannon
Forrás: Northfoto

Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy Mariah Carey egykori férje csak úgy habzsolja a nőket mintha imádná benépesíteni utódaival a Földet. Idén júniusban Bre Tiesi adott életet Nickkel közös gyerekének, szeptemberben LaNisha Cole és Brittany Bell szült neki egy-egy babát, Abby De La Rosa pedig jelenleg terhes. Erre jött a hír, hogy Alyssa is várandós.

Nick Cannon
Forrás: Northfoto

Az, hogy ez nőként hogy fér bele valaki lelki világába, azt az érintett hölgyek tudják csak, Nick Cannon azonban nagyon boldog. Az biztos, hogy élete végéig keményen kell dolgoznia, ha ezt a rengeteg gyermeket tisztességesen fel is akarja nevelni.

Nick Cannon természetesen nem nagycsaládosként szerzett magának hírnevet. Tévés karrierjét tizenévesen kezdte az All That című humoros műsorban, ezután a The Nick Cannon Show és a Wild ‘N Out, majd az America’s Got Talent tehetségkutató műsor negyedik évadjának házigazdája lett, de számos filmben is megmutatta színészi tehetségét. Többek között a Szerelemért szerelem, a Dobszóló vagy éppen a Tolvajok társasága című filmekben.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto