Barion Pixel Nick Cannon 8. gyermekét várja az új modell barátnője – Coloré

Nick Cannon 8. gyermekét várja az új modell barátnője

2022. 01. 31.

Mariah Carey egykori férje, Nick Cannon összesen öt nőt tett édesanyává, kétszer születtek ikrei.

A 41 éves Nick Cannon és 30 éves modell szerelme, Bre Tiesi egy Malibuban rendezett babaváró bulin leplezte le barátai körében, hogy hamarosan fiuk születik. Brenek ez az első gyermeke, míg Nicknek a nyolcadik.

Nick Cannon At The 'chi Raq' New York Premiere
Forrás: Northfoto

5 anyától 8 gyerek

Az előadóművész nemcsak a nőket, hanem a jelek szerint az apa szerepet is imádja. Cannonnak ikergyermekei születtek az első feleségétől, Mariah Careytől, akik a Monroe és Moroccan neveket kapták, és nemrég múltak 10 évesek. Későbbi menyasszonyától, a szépségkirálynő Brittany Belltől egy négyéves fia és egy egyéves kislánya van.

Nick azonban kicsit sem jeleskedik a hűségben, mivel nem tud gátat szabni sem a szívének, sem a hormonjainak. 2021 júniusában, alig fél évvel kislánya születése után, Abby De La Rosától is ikrei születtek.

De pár héttel később egy másik hölgy is, Alyssa Scott énekesnő is életet adott Nick fiának, Zennek. Tragédia azonban, hogy a kisfiú alig fél évesen, agydaganatban elhunyt.

Nick Cannon és Mariah Carrey
Forrás: Northfoto

Nem Nick az egyetlen sztár, akinek sok gyermeke született több anyától, hasonló népes családot tudhat magáénak Eddie Murphy is.

A színésznek 10 gyermeke van 5 édesanyától. Mivel Nick Cannon még csak a negyvenes éveit kezdte meg, valószínűleg túlszárnyalja majd ezt a rekordot.

Forrás: justjared.com