Barion Pixel Nick Cannon gyászol: meghalt 5 hónapos kisfia – Coloré

Nick Cannon gyászol: meghalt 5 hónapos kisfia

2021. 12. 08.

Egy egész világ érez együtt Mariah Carey volt férjével, Nick Cannon műsorvezetővel.

A 41 éves sztár ugyanis a legszörnyűbb dolgot tapasztalta meg, ami egy szülővel megtörténhet. Ezt pedig úgy érezte, saját műsorában kell megosztania a világgal, hogy megelőzze a bulvárlapok találgatásait és a bántó cikkeket.

Red Carpet Arrivals Oscars March 2010
Forrás: Northfoto

A színész-műsorvezető júniusban lett hetedik alkalommal is édesapa. A kisfiú a különleges Zen nevet kapta Cannontól és édesanyjától, Alyssa Scott-tól. Óriási boldogságban úsztak közös gyermekük érkezésével, de két hónapra rá furcsa dolgokat fedeztek fel a kisfiún.

A hétvégén elvesztettem a legkisebb fiamat egy hydrocephalus nevű betegség miatt, amely egy rosszindulatú agydaganat” – mondta Nick. „Észrevettem, hogy köhög… furcsa volt a légzése, és két hónapos korára nagyobb lett a feje. Nem gondoltunk semmi rosszra, azt hittük csak egy rutin vizsgálat lesz…” – tette hozzá.

Aztán az orvos közölte velük, hogy a pár hónapos kisfiúnak tumor van az agyán. A betegség során a folyadék felhalmozódik az agy mélyén található üregekben. A felesleges folyadék megnöveli a kamrák méretét, és nyomást gyakorol az agyra, így alakul ki a vízfejűség.

https://www.youtube.com/watch?v=2JcCc7ZivXY

A hétvégén arra törekedtem, hogy minőségi időt töltsek Zennel. Vasárnap felkeltünk, és elvittük az óceánhoz Alyssával, majd vissza kellett repülnöm New Yorkba a bemutatóra, de a reptéren hívtak, hogy menjek vissza hozzá.”

Nem sokkal később halt meg az 5 hónapos kisfiú, akinek elvesztése óriási űrt hagyott szülei szívében. Cannon szerint párja, Alyssa a legerősebb nő, akit ismer, és bízik benne, hogy együtt fel tudják majd dolgozni Zen halálát.

Részvétünk a családnak!

Forrás: people.com