Barion Pixel Ezért nem sminkel többé Pamela Anderson – Szomorú oka van rá – Coloré

Ezért nem sminkel többé Pamela Anderson – Szomorú oka van rá

2023. 08. 22.

Pamela Anderson mindig is sokat adott a külsejére, ám egy szomorú esemény miatt ez most megváltozik.

Pamela Anderson a ’90-es évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt. Bár több filmben szerepelt, a legemlékezetesebb kétségkívül a Baywatch című sorozat volt, amiben ráadásul rendszeresen megmutathatta bájait.

A színésznő mindig is figyelt a tökéletes megjelenésre, ám 2019-ben minden megváltozott, amikor is elveszítette legjobb barátját, Alexis Vogelt, aki egyben a sminkese is volt. Nemcsak barátként tartotta legjobbnak Alexis-t, hanem a szakmája művelőjeként is, így halálával sok minden megszűnt a színésznő számára. Mint nemrégiben egy interjúban elmondta, barátnője halála után úgy érzi, hogy jobb, ha egyáltalán nem sminkel.

Pamela Anderson, a szépségideál

Sok helyen szabályos szépségideálnak tartották annak idején a szőke tincsekkel rendelkező színésznőt. Természetes szépsége mellett több kezelést igénybe vett, mellyel fokozhatja bájait, s ezek egyike volt a sminkelés is. Legyen szó forgatásról vagy interjúról, élete része volt, hogy hosszú perceken át sminkelik, de esetében még az utcára is úgy kellett kimennie, hogy az arca és az öltözéke is tökéletes.

Pamela Anderson a Baywatch alatt vált igazi szexszimbólummá / Kép forrása: Getty Images
Pamela Anderson a Baywatch alatt vált igazi szexszimbólummá / Kép forrása: Getty Images

Mint mondta, mióta felhagyott a sminkeléssel, sokkal felszabadultabb, és picit lázadónak is érzi magát. Úgy látja, hogy a környezete kifejezetten sok sminket használ, és nagyon élvezi, hogy ő az, aki szembe megy az árral.

Az interjúban az öregedésről is beszélt, amit egy utazáshoz hasonlított:

Azt hiszem, mindannyian elkezdünk egy kicsit furcsán kinézni, amikor megöregszünk. Én egy kicsit nevetek magamon, amikor a tükörbe nézek, és azt mondom: ,,hű, ez tényleg, mi történik velem?” Ez egy utazás!

Idén korábban azt nyilatkozta, hogy várja, hogy meglássa magán az öregedést jeleit. Azt tervezi, hogy a későbbiekben hagyni fogja, hogy a haja természetes módon őszüljön meg, mert látja magát, amint a szalmakalapját a fejére csapja, és sminktelenül éldegél, mert már ezt érzi számára kényelmesnek.

Forrás: Huffington Post.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/nem-sminkel-tobbe-pamela-anderson/