Barion Pixel Élet a Baywatch előtt: ritka fiatalkori képeket is láthatunk az 55 éves Pamela Anderson életrajzi filmjében – Coloré

Élet a Baywatch előtt: ritka fiatalkori képeket is láthatunk az 55 éves Pamela Anderson életrajzi filmjében

2022. 12. 16.

A Netflix hozza el azt a dokumentumfilmet, melyben a szőke szexszimbólum, Pamela Anderson még implantátumok és a hírnév hatásai nélkül is látható.

Pamela Anderson életének története január 31-én debütál a legkedveltebb streaming szolgáltató felületén és a premier előtt a platform kiadott egy fotógyűjteményt is, amely ritka bepillantást enged a modell-színésznő gyermekkorába, fiatalságába és anyai életébe is.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

A doku eredeti címe: Pamela, a love story, vagyis Pamela – egy szerelmi történet. De ez inkább feltehetőleg arra utal, hogy miként esett a világ szerelembe a szőke ciklonnal.

A világ egyik leghíresebb szőke bombázójának, Pamelának a meghitt és nagyon emberi portréja ez, egy történet, amely Pamela Anderson életének és karrierjének ívét követi végig, a kisvárosi lánytól a nemzetközi szexszimbólummá, színésznővé, aktivistává és csodás anyává válásáig.

– írják a hivatalos közleményben.

A dokumentumfilmet Ryan White rendezi, a producerek Jessica Hargrave és Julian Nottingham, valamint Anderson és az exe Tommy Lee idősebb fia, Brandon Thomas Lee.

Pamela 2022 márciusában jelentette be, hogy teljes valójában fogja elénk tárni az életét egy Netflixes dokumentumfilmben, és az is kiderült, hogy sok éve dolgoznak a projekten, csak az nem volt biztos, melyik felületen landol majd végül. A Baywatch sorozatával híressé vált sztár azt a megjegyzést fűzte akkor hozzá:

Az életem. Ezer tökéletlenség. Millió félreértés. Gonosz, vad és elveszett. Meglephetlek – nem áldozatként, hanem túlélőként, elmondom az igazi történetet.

Ezt mindössze egy héttel a Pam&Tommy fináléja előtt tette közé Anderson. A rajongók jól tudják, hogy egy félig fiktív-félig igaz széria is készült ugyanis a szőkeségről, ami életének azon szakaszát mutatta be, amikor a házi szexvideójuk kiszivárgott Tommy Lee-vel. Kellemetlenség ide vagy oda, ez a kazetta azért igen sokat dobott a bombázó ismertségén és karrierjén.

Pamela Anderson az 1990-es évek eleje óta közismert név, televíziós nagy sikerét a Home Improvement-nek, a Days of Our Lives-nak és a Baywatch sorozatnak köszönheti. Anderson még egy cameo-t is készített, karakterével Casey Jean „CJ” Parker-ként a 2017-es, új hullámos Baywatch filmben .

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto
Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

Az évek során számos TV-sorozatban és filmben szerepelt, főszereplő volt az 1996-os Barb Wire-ben, 1998-2002 között futott a VIP – Több, mint testőr sorozata, és ő tartja a legtöbb Playboy megjelenés rekordját is.

Anderson még áprilisban debütált a Broadway-en, magára öltötte Roxie Hart szerepét a Chicagóban, pár korlátozott számú előadás erejéig.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto