Kijött a Pamela Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról szóló sorozat előzetese

2021. 11. 18.

A jövő év egyik legjobban várt produkciójának mondható a Pam és Tommy című önéletrajzi minisorozat, amely Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideójának nyilvánosságra kerülését dolgozza fel.

Az egykori sztárpár kapcsolata soha nem volt nyugodtnak mondható. Viharos, sőt botrányos szerelmüket óriási érdeklődés övezte a 90-es években.

Pamela Anderson Promotes Perfume At A Drug Store
Forrás: Northfoto

Nem csoda, hogy szexvideójuknak köszönhetően szó szerint történelmet írtak, hiszen rekord nézettséget produkált az akkori platformokon és videotékákban. Ezt azonban az egykori szexszimbólum kicsit sem élte meg boldogan. A felvétel körüli felhajtást és persze a viszonyukat is be fogja mutatni a Lily James és Sebastian Stan főszereplésével készült széria.

A Baywatch színésznője és a Motley Crue dobosa 1995-ben házasodott össze, mindössze 96 óra ismertség után. Házasságukból két fiú született. 1998-ban azonban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadták a válási papírokat. De, ha ez nem lenne elég, Pamela egy tévéműsorban jelentette be, hogy hepatitis C vírussal fertőződött meg volt férje miatt.

https://www.youtube.com/watch?v=iQqzMMNrQQI&t=91s

A produkcióban olyan nevek is helyet kaptak, mint Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay és Pepi Sonuga. A Pam & Tommy premierdátuma 2022. február 2-án lesz a Hulu streaming szolgáltatón.

Forrás: deadline.com