Barion Pixel Így néznek ki Pamela Anderson nagyfiai – A 24 éves Dylan tiszta anyja – Coloré

Így néznek ki Pamela Anderson nagyfiai – A 24 éves Dylan tiszta anyja

2022. 04. 15.

Pamela Anderson neve az elmúlt hónapokban sokszor került a címlapokra, méghozzá a róla és volt férjéről, Tommy Lee-ről szóló minisorozat miatt, amely a kapcsolatukat és a híressé vált videójuk nyilvánosságra kerülését mutatja be.

Most azonban más miatt került a figyelem középpontjába, ugyanis pár napja debütált a Chicago című musicalben a New York-i Broadway színpadán.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

A Baywatch sztárjának színészi játéka nagy elismeréseket kapott, amelyre nemcsak ő, hanem két nagyfia is igen büszke volt. Az 54 éves Pamela Andersont Dylan Jagger és Brandon is elkísérte, hogy ezzel fejezzék ki támogatásukat és szeretetüket édesanyjuk felé.

Két fia nemcsak jóképű, de tehetséges is

A színésznő két fia közül Brandon már többször szerepelt filmekben. Legutóbb a The Hills című valóságshowban kapott nagyobb szerepet, míg testvére, Dylan inkább kerüli a rivaldafényt, holott egyre nagyobb sikereket ér el modellként.

Pamela és Tommy Lee 1995 és 1998 között voltak házasok, és bár kapcsolatuk zátonyra futott, abban mindketten egyetértenek, hogy két fiuknál jobb dolog nem is történhetett velük.

„Botránymentes” fiatalok

Más hírességek gyermekeivel szemben Dylan és Brandon igazán nyugodt és botrányoktól mentes életet élnek. Pamela Andersonra pedig csodálatos édesanyaként tekintenek, akivel a mai napig mindent megosztanak, legyen az jó vagy rossz dolog.

A Broadway sztárja

Pamela egyébként a hírek szerint annyira jól alakított a Broadway színpadán, hogy a „Hot Honey Rag” táncszáma közben vastapsot kapott. Pamela Anderson mindössze nyolc hétig játszik a musicalben, utolsó előadása június 5-én lesz.

Forrás: justjared.com