Barion Pixel Nelly Furtado szerint a most 20-as, 30-as korosztály óriási hibákat követ el a bőrápolás terén – Coloré

Nelly Furtado szerint a most 20-as, 30-as korosztály óriási hibákat követ el a bőrápolás terén

2023. 12. 29.

Márpedig érdemes hinni a 45 éves Nelly Furtadonak, aki simán letagadhat 15 évet, annyira üde és bájos a mai napig.

Nelly Furtado énekesnő úgy gondolja, hogy a 20 és 30 évesek túl sokat kísérleteznek a bőrükkel, felesleges dolgoknak teszik ki arcukat, nem is beszélve az esztelen beavatkozásokról. A 2000-es évek ikonja szerint a kevesebb több – ez igaz a bőrápolásra, sminktrendekre is.

A fiatalabb generációk teljesen ráfeszülnek és túl sokat kísérleteznek, mindent kipróbálnak, bevetnek. Szerintem a kevesebb több, és ez egy fontos üzenet, mert szerintem túl sok kísérletezés folyik a 20-as és 30-as éveiben járó emberek körében. Túl sokat kísérleteznek a bőrükkel, az új, divatos dolgokkal. Nem ártana átgondolni a kezeléseket, és hogy mit miért teszünk. A nap végén vegyünk egy nagy levegőt és ne üljünk fel minden trendnek.

Amikor arról kérdezték, minek köszönheti ő a fiatalos megjelenését, azt mondta, 25 év rendíthetetlen rutinjaként rengeteg vizet iszik és kiadós alvásokat enged magának. Egyébként némi bőrradír és sminklemosás esténként vagy micellás víz.

Nelly Furtado
Forrás: Dia Dipasupil/Getty Images

Az I’m Like a Bird előadója azt is elárulta, hogy nagyon figyel az alkoholra, mert ezek az italok bizony igen kártékonyak a megjelenésre és a bőrre – hogy a többi szervről ne is beszéljünk.

Nelly Furtado 23 év után ismét meg akarja hódítani a zeneipart, immár érettebb személyiségével, mert ahogy mondja, imád zenélni, imád örömet okozni. Az év elején adott ki új szerzeményt Timbalanddal és Justin Timberlake-el közösen. A Keep Going Up a trió első együttműködése 16 év után, a 2007-es Give It to Me óta.

Forrás: People
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images