Barion Pixel Michelle Williams szerint Steven Spielberg új filmjének elkészítése megváltoztatta a gyermekneveléssel kapcsolatos elveit – Coloré

Michelle Williams szerint Steven Spielberg új filmjének elkészítése megváltoztatta a gyermekneveléssel kapcsolatos elveit

2022. 11. 27.

A különleges alkotás Spielberg saját életéből, gyerekkorából és filmes szakemberré válásából táplálkozik, az édesanyját pedig Michelle Williams kelti életre.

Zseniális filmes csemegének ígérkezik Steven Spielberg és Michelle Williams közös munkája, ráadásul a világhírű rendező életrajzi ihletésű alkotása, mely A Fabelmans család címet viseli. A 75 éves rendező most saját életét mutatja be egy családi drámán keresztül, ami Sammy Fabelman (Gabriel LaBelle) felemelkedését, küzdelmeit és kreativitását tárja elénk.

The Fabelmans
Forrás: Northfoto

A zsidó fiú a moziban talál rá a varázslatra és önmagára, mi pedig 7 és 18 éves kora között ismerhetjük meg történetét, amint családjával New Jerseyből Arizonába költözik. Szüleit, Mitzi-t Michelle Williams, Burt-ot pedig Paul Dano keltik életre. A film az előzetes alapján egy nagy igazságokat és szívmelengető mélységeket elénk táró mozi, ám valójában ez egy keserédes és nyers történet.

A filmben egy Beanie nevű majom is szerepel, a kapucinus majmot az édesanya vásárolja, hogy feldobja a család életét, persze jó sok bonyodalom származik ebből. Mitzi karaktere egyszerre volt kihívás és jutalom Michelle Williams-nek, aki szerint a bohém, fára mászó, énekelgető, szabad és mindig széles mosolyú anyuka feszültségei és frusztrációi idő lesz, mire megjelennek a sztoriban.

A Fabelman család élete egyik legszebb projektje Michelle Williams-nek, őszintén csodálja és tiszteli azt a bizalmat, amit Spielberg belé fektetett, hogy eljátssza néhai anyukáját. Michelle maga is édesanya a való életben, nagy lánya, Matilda (17) a fiatalon elhunyt Heath Ledgerrel közös gyermeke, illetve van egy 2 éves fia és egy hat hetes kisbabája mostani férjétől Thomas Kail-tól.

Michelle Williams és Spielberg
Forrás: Northfoto

Hiányzik, hogy ebben a természet közeli mentalitásban éljek, amelyben Spielberg anyja is volt. Ez a szellem annyira inspiráló számomra, ahogy folytatom a saját családom bővítését, és azon gondolkodom, hogyan teremtsek megfelelő gyermekkort számukra. Mélyen elgondolkodtat, hogyan teremthetném meg mindannyiunk számára azt a képességet, hogy a legteljesebb kifejezésmódban élhessünk. Amikor látod, hogy mivé válhat valami egy gyerekben, hogy mi lehet belőle, akkor a legtermészetesebb számomra, hogy támogatást nyújtok nekik.

– mondta Williams.

Michelle Williams
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto