Barion Pixel Budapestről posztolt Michele Morrone, a 365 nap jóképű sztárja – Coloré

Budapestről posztolt Michele Morrone, a 365 nap jóképű sztárja

2024. 01. 24.

2020-ban hihetetlen népszerűségre tett szert az akkor debütáló film, a 365 nap a Netflixen.

Szinte egyből a közönség kedvence lett a lengyel alkotás, amelynek története ugyan egy az egyben a Szürke 50 árnyalatát vette alapul, mégis sokkal jobban szerette a közönség. Ez többek között a nem kevés erotikus és szexuális töltetű jelenetnek köszönhető, amelyeket tényleg sikerült igazán valóssá és hitelessé tenni – nem úgy, mint Sam Taylor-Johnson filmje esetében.

Michele Morrone, a 365 nap szexi sztárja a nők kedvence lett, ami nem is csoda, hiszen nem csak lehengerlő szexuális kisugárzásával vett le mindenkit a lábáról, hanem játékával is. Ettől függetlenül a Netflix sikerfilmjének két folytatásán kívül nem igazán sikerült több mindent felmutatnia.

Michele Morrone
Forrás: Getty Images/Daniele Venturelli

Most azonban, mint kiderült épp hazánkban van, és még egy képet is megosztott a Lánc-híd környékéről. Azt nem tudni, hogy forgat-e vagy csak nyaralni van nálunk, de az biztos, hogy szemmel láthatóan tetszik neki a magyar atmoszféra és a helyi nevezetességek is.

Michele Morrone
Forrás: Instagram

Michele Morrone egyébként 2018-ban vált el, a házasságból két fia született. A színészet mellett pedig a zene is nagyon fontos az életében.

Forrás: Instagram
Borítókép forrása: Netflix