Barion Pixel Meghan Markle, a kitaszított, aki sosem illett a családba – Coloré

Meghan Markle, a kitaszított, aki sosem illett a családba

2022. 12. 15.

Megérkeztek a Harry&Meghan újabb epizódjai a Netflixre. Meghan Markle és Harry herceg továbbra is kritizálja a királyi családot, szerintük a média is miattuk támadta őket.

A mai napon debütált a Harry & Meghan dokumetumfilm-sorozat második fele. A három epizód ismét komoly vádakkal illeti a brit királyi családot. A Netflix projektje megosztja az embereket: többen felháborodtak azon, hogy Meghan Markle és Harry herceg ilyen nyíltan teregeti ki a szennyest, mások hazugsággal vádolják őket. Ők viszont azt állítják, hogy csak így tudták elmesélni a történetüket. A rajongóik pedig támogatják őket.

Meghan Markle, aki nem illik a képbe

A hercegné az epizódok elején elmeséli, hogyan reagált a brit királyi család arra, hogy egy fekete, amerikai színésznő csatlakozott hozzájuk. Szerinte sosem illett volna hozzájuk.

Volt egy pillanat, amikor a magántitkárunk azt mondta nekem, [ez a család] olyan, mintha egy hal tökéletesen úszna. Aztán ott van ez az idegen organizmus. Ők pedig úgy érzik: „Mi ez? Mit keres itt? Nem úgy néz ki, mint mi, nem úgy mozog, mint mi, szedjétek le rólunk”. Majd elmagyarázta, hogy hamarosan meglátják, hogy erősebb, gyorsabb, még jobb, ha ez az organizmus is a része. Eleinte nehéz lesz nekik alkalmazkodni ehhez az új dologhoz. De aztán csodálatos lesz. Én nagyon bíztam benne, hogy ez igaz

– meséli Meghan Markle.

Meghan Markle
Meghan Markle és Harry herceg / Kép forrása: Northfoto

A fordulópont

A negyedik epizódban a pár rávilágít arra a pillanatra, amikor a dolgok megfordultak a királyi családban.

Azt hiszem, Ausztrália volt az igazi fordulópont. Mert népszerűek voltak, kedvelte őket a közönség. A palotát ez hihetetlenül veszélyeztette

– állítja egy barátjuk.

Ezután Harry hercegék arról beszélnek, hogy a királyi család rávette a médiát, hogy negatívan írjanak róluk, Meghan Markle-t pedig elkezdte kritizálni a sajtó.

Egy támadás lehet nevetséges, de attól még támadás, és ez a folyamatos, lassú háború hatással van egy egyénre, egy valódi személyre

– teszi hozzá Harry herceg.

A hercegné elmondja, hogy megdöbbenve fedezte fel, hogy a közvélemény valóban elhitte, amit a bulvárlapokban írtak róla. Ez pedig arra késztette, hogy kioltsa az életét. Majd ismét elmeséli, hogy a királyi család nem engedte, hogy segítséget kapjon a mentális egészségügyi problémáihoz – ugyanezt állította korábban Oprahnak adott interjújában 2021-ben.

Forrás: Metro.co.uk, News.com.au

Borítókép forrása: YouTube/Netflix Harry & Meghan előzetes screenshot