Barion Pixel Meghan Markle igen veszélyes dologra akarja megtanítani gyermekeit – Coloré

Meghan Markle igen veszélyes dologra akarja megtanítani gyermekeit

2023. 09. 26.

A gyerekek a szülőkkel mehetnek az Invictus Games karitatív sportrendezvényre és Meghan Markle szeretné, ha a családi sportot a kicsik is elsajátítanák mielőbb.

Meghan Markle és férje, Harry herceg magával viheti gyermekeit a következő Invictus Games-re, bár még nem biztos, hogy így is tesznek.

A 42 éves sussexi hercegnő elárulta, reméli, hogy a 4 éves Archie herceg és a 2 esztendős Lilibet hercegnő megtanulnak hamarosan síelni. A Sussex hercege által szponzorált és létrehozott következő Invictus Games-et a kanadai Vancouverben és Whistlerben rendezik meg 2025-ben, ami tökéletes lehetőség lenne a sí-oktatásra.

Meghan Markle és Harry herceg
Forrás: Northfoto

A Vancouver-Whistlerben megrendezett Invictus Games lesz az első, amely a téli adaptív sportokat beépíti a korábbi Invictus Games néhány alap sportja mellé. A veterán illetve sérült katonákat ünneplő, és számukra rendezett játékokat a 39 éves Harry 2014-ben hozta létre. A sportversenyeken nemcsak az egykori katonák, hanem az őket ellátó szakemberek is részt vehetnek.

Meghan Markle
Forrás: Harry Pool / Getty Images

Meghan Markle azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha gyermekei síelni tanulnának, és talán Whistler az ideális hely erre. Azt is mondta, hogy ő maga nem síel, ezért mondtuk neki, hogy el kell jönniük és megtanulniuk.

– nyilatkozta a 25. Invictus Games igazgatósági tagja, Bridget Bridge.

Harry herceg gyermekkora óta a lejtők mestere, hiszen Diana hercegné és egykori férje, III. Károly király fiatal koruktól kezdve síelni vitték fiaikat. Sok téli vakációt töltöttek a Svájcban található síparadicsomokban, néha más családtagokkal, például unokatestvéreikkel, Eugénia és Beatrix hercegnővel.

Forrás: People
Borítókép forrása: Samir Hussein / Contributor / WireImage / Getty Images