Barion Pixel Meg Ryan újra a mozikban – A ’90-es évek sztárja David Duchovny oldalán tér vissza – Coloré

Meg Ryan újra a mozikban – A ’90-es évek sztárja David Duchovny oldalán tér vissza

2023. 09. 01.

Meg Ryan ismét a mozikba érkezik, ráadásul nemcsak színészként, hanem rendezőként és íróként is látható lesz a stáblistán!

Meg Ryan a ’90-es évek egyik legfoglalkoztatottabb amerikai színésznője volt. Láthattuk a Top Gunban, a Harry és Sally-ben, a Szerelem hálójában, valamint a Szerelem hullámhosszán című filmekben is. A 2000-es évektől egyre kevesebb filmben tűnt fel, majd 2010-től semmit nem tudtunk róla.

Ez most megváltozni látszik, ugyanis egy romantikus komédia kapcsán kerül a mozikba, amiben nemcsak rendezőként és társíróként vett részt, hanem női főszereplőként is.

Meg Ryan visszahozza a romantikus komédia fénykorát

A színésznő új filmjének címe What Happens Later, ami magyar fordításban annyit tesz: Ami később történik, ám a hivatalos magyar címre még várni kell. Meg Ryan partneréül David Duchovny-t kérte fel, akit ismerhetünk az X-aktákból és a Kaliforgia című sorozatból is. A történet szerint a főszereplők valaha együtt voltak, majd szakítottak, és több év után újra találkoznak, amikor is egy hóvihar miatt egy reptéren ragadnak.

Meg Ryan új filmjét nemcsak színésznőként, hanem rendezőként és íróként is jegyzi / Kép forrása: Youtube
Meg Ryan új filmjét nemcsak színésznőként, hanem rendezőként és íróként is jegyzi / Kép forrása: Youtube

A repülőtéren töltött idő lehetőséget ad a két szereplőnek arra, hogy átbeszéljék a szakításuk óta elmúlt több, mint húsz évet. Természetesen szóba kerül az is, hogy mi vezetett egykori szakításukhoz, így régi sérelmek is előkerülnek. A beszélgetések során azonban nem tudják nem feltenni a kérdést, hogy véletlenül alakult-e így, hogy találkoztak, vagy valami különös, varázslatos dolognak köszönhetik.

A színésznő legutóbbi rendezése a 2015-ös Ithaca című film, így nem volt számára új feladat a rendezői székbe ülni. A What Happens Later Steven Dietz Hullócsilag című darabja alapján készült, s a forgatókönyvet is ő írta kiegészülve Meg Ryannel és Kirk Lynn-nel.

A filmmel a színésznő szeretné visszahozni a ’90-es évek romantikus komédiáinak hangulatát. Szerinte ez a műfaj akkor működik igazán, ha a két karakter különböző, és mégis egymásra tud kapcsolódni akár intellektus, akár humor által.

A filmnek egyelőre angol nyelvű előzetese van, de remélhetőleg hamarosan a magyart is láthatjuk!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/meg-ryan-ujra-a-mozikban/