Barion Pixel Napi inspiráció: Mariska Hargitay Taylor Swift egy daláról nevezte el a macskáját! – Coloré

Napi inspiráció: Mariska Hargitay Taylor Swift egy daláról nevezte el a macskáját!

2024. 01. 11.

Tudod, hogy mi a kapcsolat Mariska Hargitay macskája és Taylor Swift között? Eláruljuk.

Mariska Hargitayt most nem szerepei miatt emlegetjük, hanem macskája és annak neve miatt. Amikor a sziámi macska a családba került, nem volt kétséges, hogy  a neve Karma lesz. De, hogy honnan jött a névválasztás?

Mariska Hargitay macskája

A színésznő két fia August és Andrew több nevet is bedobott a lehetségesek közé, mégis az örökbefogadott lányával, Amayával kitalált név győzött. Mariska Hargitay és lánya imádják Taylor Switet és kétszer is jártak már az énekesnő Eras Tour koncertjén, valamint megnézték a hasonló elnevezésű koncertfilmet is.

Mariska Hargitay
Olivia Benson, a macska / Kép forrása: Instagram

A történethez az is hozzátartozik, hogy Taylor még 2014-ben Olivia Bensonnak nevezte el macskáját. Olivia Benson pedig nem más, mint Mariska Hargitay karakterének a neve az Esküdt ellenségek című sorozatban. Amikor először hallotta ezt, azt mondta

„Várj, mi van? Taylor Swift az én karakteremről nevezte el a macskáját?… És nagy megtiszteltetés volt számomra, mert Olivia Benson fantasztikus, de az is, hogy rezonált. Jelentős volt számomra.

Miért éppen Karma?

Taylor Swift Karma című dalában és klipjében Olivia Benson, az énekes macskája is szerepel. Igazából ez indokolta a névválasztást és emiatt sem volt kétséges a színésznő és lánya számára, hogy a macskájukat Karmának kell hívni.

A színésznő Instáján azt is láthatjuk, hogy egy kutya társaságát is élvezi a családban, akivel egész jól kijön.

A People magazinban megjelent cikkben is olyan fotót közöltek Karmáról, amelyen a cica mögött Taylor Swift albumai tűnnek fel. Így aztán körbe ért a két sztár egymás iránt kimutatott tisztelete.

Ki az a Mariska Hargitay?

A Golden Globe és Emmy-díjas színésznő és neve nem véletlenül magyar hangzású. Édesapja ugyanis Hargitay Milklós, akit leginkább Mickey Hargitayként ismertek, édesanyja pedig az a Jayne Mansfield, aki az 1950-es évek szexszimbóluma volt.

Nyitókép forrása: ohn Lamparski / Stringer / Getty Images