Barion Pixel Mandy Moore is elárulta, csatlakozna-e a Neveletlen hercegnő 3. részéhez – Coloré

Mandy Moore is elárulta, csatlakozna-e a Neveletlen hercegnő 3. részéhez

2022. 08. 18.

Anne Hathaway nemrég jelentette be, hogy elkészült a nagy sikerű film harmadik részének forgatókönyve, és a legikonikusabb karakterek visszatérnek majd. Most pedig Mandy Moore is elárult egy-két dolgot ezzel kapcsolatban.

A Neveletlen hercegnő volt Anne Hathaway karrierjének gyújtórakétája. Az első rész 2001-ben, a második 2004-ben debütált, szóval közel 20 év telt el már mindkét előzmény óta. Ennek ellenére a rajongók lelkesedése mit sem változott, a film igazi kikapcsolódás a mai napig szinte minden korosztálynak.

Mandy Moore
Forrás: Northfoto

Bár nemrég még a bájos és imádott Julie Andrews azt nyilatkozta, szerinte nem lesz folytatása a genoviai kékvérű család életének: „Sok-sok éve beszéltünk a lehetséges folytatásról, de szerintem, ez már nem fog megvalósulni. A drága rendezőnk, Garry Marshall is itt hagyott minket és túl távoli már az egész ahhoz, hogy visszatérjünk. Nagyszerű lenne persze, de nem tartom valószínűnek” – mondta a Clarisse Renaldit megformáló Julie.

Ezután viszont nem kellett sok, Anne Hathaway bejelentette Andy Cohen műsorában, hogy kezdődhet a folytatás forgatása és azt is belengette, hogy a régi karakterek szinte mindegyike visszatérhet. De vajon mi a helyzet a negatív ellenlábast megformáló Mandy Moore-ral?

Mandy Moore
Forrás: Northfoto

A romkomban Mandy Moore alakította Lanát, aki nem volt épp kedves Miával. Annyira gonosz volt a karaktere, hogy nem biztos, hogy helye lehet a harmadik részben. A színésznő ennek ellenére most azt mondta Drew Barrymore beszélgetős műsorában, hogy nagy örömmel csatlakozna a stábhoz, ha Lana mégis visszatérhetne. Akár egy csavarral, 180 fokos fordulatban megváltást nyerhetne, hiszen 20 év elteltével talán már Lana is más ember.

Szóval Mandy Moore nagyon is nyitott a folytatásra és boldog lenne, ha újra együtt játszhatna Anne-nel és Julie Andrews-zal.

Ez is érdekelhet

Kedvenc anya-lánya párosaink a tévéből és a filmvászonról

Május első vasárnapján az édesanyákat és a nagymamákat ünnepeljük, a velük való kapcsolatunk pedig az életünk során folyamatosan változik. Így van ez a filmekben is, összegyűjtöttünk hát öt olyan anya-lánya párost, akik szerintünk jól adták vissza e különleges kapcsolat esszenciáját. Ha szeretnéd tudni, kikről van szó, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com