Barion Pixel Anne Hathaway elárulta, hogy nehezen gyógyult fel a szülésből – Coloré

Anne Hathaway elárulta, hogy nehezen gyógyult fel a szülésből

2023. 09. 25.

Anne Hathaway elárulta, hogy több évbe telt a gyógyulása, a szülések után, és fontosnak tartja, hogy a nők ne támasszanak lehetetlen elvárásokat maguk elé.

Anne Hathaway a terhességéről elmélkedett

Anne Hathaway, aki a hétéves Jonathan és a hároméves Jack édesanyja, emlékeztette a nőket, hogy nem kell sietni a terhesség utáni visszatéréssel, miközben arra biztatta őket, hogy kerüljék az elvárásokat, és vigyázzanak magukra.

A People magazinnak azt mondta:

Az emberek nem beszélnek erről, pedig tényleg jobban éreztem magam, amikor megtudtam. Három évbe telik, mire a tested teljesen felépül a terhességből.

Hozzátette, hogy a második terhességénél különösen figyelt erre:

A másodiknál a három év minden percét igénybe vettem. Hagyd, hogy a tested test legyen. Nincs hova eljutni. Csak a most van. Légy jelen, vigyázz magadra, és ne támassz elvárásokat.

Anne Hathaway
Kép forrása: Taylor Hill / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Sokat változott az élete

Anne Hathaway elárulta azt is, hogy majdnem egy évtizeddel ezelőtt úgy döntött, hogy végleg lemond az alkoholról, hogy „olyan életet élhessen, amilyet akart”, és most már jobban figyel az egészséges táplálkozásra. Bevallotta azt is, hogyha tehetné beszélne a fiatalabb énjével, hogy hamarabb döntsön így.

A 30-as éveimben le kellett mondanom az alkoholról. Nem tudtam tovább csinálni. Nem tudtam olyan életet élni, amilyet szerettem volna, miközben ittam

– mondta.

Szeretnék visszamenni és beszélgetni a 25 éves önmagammal, aki úgy érezte, hogy nem kell semmit sem tennie, és csak azt mondani: >>Ó, édesem, édesem, van egy teljesen más világ odakint, és olyan az íze, mint az avokádónak<<.

Anne Hathaway
Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

A gyerekek születése óta pedig még inkább megváltozott az élete. Anne Hathaway elárulta, hogy azóta másként dönt arról, hogy milyen munkákat vállal el.

Azt kell mondanom, hogy a gyerekek voltak a legnagyobb változás. Ez egy kicsit átrendezte a fontossági sorrendet, így valójában egy kicsit válogatósabbá tett, mert valaminek tényleg kiválónak kell lennie ahhoz, hogy időt töltsek távol tőlük, mert annyira drágák számomra.

Úgy érzi, hogy csak akkor érdemes elfogadnia egy munkát, ha megéri érte távol lenni a gyerekeitől, akik most a legfontosabbak az életében.

Forrás: People, 1News

Borítókép forrása: Jemal Countess / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images