Barion Pixel A 40 éves Anne Hathaway smink nélküli, friss szelfijén mutatja meg imádott szeplőit és azt, hogy nem fog rajta az idő – Coloré

A 40 éves Anne Hathaway smink nélküli, friss szelfijén mutatja meg imádott szeplőit és azt, hogy nem fog rajta az idő

2023. 01. 26.

Vajon mi a titka a 40 éves színésznőnek, Anne Hathaway-nek, hogy egyetlen ránc sincs az arcán?

Anne Hathaway egy gyönyörű szelfit osztott meg a 2023-as Sundance Filmfesztivál nagy estéje előtt. Az Instagramon közzétett kép is bizonyítja, hogy az idő nincs hatással ragyogó bőrére. A 40 éves Oscar-díjas színésznő teljesen hibátlanul néz ki, ahogy természetes szeplőit és sima bőrét láttatja a szelfijén.

Anne Hathaway
Forrás: Northfoto

Csúsztass jobbra egy kis meleg meglepetésért…

– írta a bejegyzéséhez Anne Hathaway. A meglepetés pedig nem más, mint egy kávé fotója, melynek tejhabjába Hathaway arca van formázva.

Az biztos, hogy szeretne mindenki ilyen üdén, makulátlanul és bájosan ébredni, mint, ahogy Az ördög Pradat visel sztárja teszi. Anne Hathaway relaxációs posztja közvetlenül azelőtt érkezett a közösségi médiába, hogy a 2023-as Sundance Filmfesztiválra öltözött fel a utahi Park Cityben, új filmje, az Eileen premierjére. A neves filmfesztivál rendezvényén vagányul elegánsan festett a kétgyermekes anyuka. Egy láthatóan meleg, fekete pufi kabátot viselt, alatta egy szexi fekete harisnyát, vékony, hosszú lábai pedig egy vaskos fűzős csizmába futottak. A kis ruhát, amit a kabát alatt viselt, és a pufi dzsekit is a Versace tervezte. Erre az outfitre csak úgy hivatkozott a színésznő, mint egy újabb meleg meglepetés.

Anne Hathaway
Forrás: Northfoto

Az Eileen csak egy a sok projekt közül, amelyen a Nyomorultak színésznője mostanában dolgozott. Főszerepet kapott a 2022-ben debütált drámában, az Armageddon Time-ban, és ugyanebben az évben debütált a WeCrashed című Apple TV+ minisorozat is, melyben Jared Leto a partnere. Ráadásul hét projektje van folyamatban az IMDb – oldala szerint, köztük a Neveletlen hercegnő harmadik része.

Az ikonikus vígjáték óta olyan filmekben szerepelt, mint a Kezdő – Robert De Niroval, a Brokeback Mountain, a Boszorkányok rebootja, az Ocean’s 8, a Csaló csajok vagy épp a Sötét lovag.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto