Barion Pixel Tűzforró lesz a Magic Mike 3. része, a Last Dance – VIDEÓ – Coloré

Tűzforró lesz a Magic Mike 3. része, a Last Dance – VIDEÓ

2022. 11. 17.

Channing Tatum visszatér egy utolsó nagy vetkőzésre a Magic Mike harmadik részében, de a film jóval többet ígér, mint egy könnyed szórakozás a sztriptíz klubban.

A Magic Mike utolsó táncában Channing Tatum és Salma Hayek a főszereplők, a rendező pedig a zseniális Steven Soderbergh. Az előzetest látva sokkal többet akar majd adni ez a befejező rész, mint egy jutalomjáték, jobban mondva tánc a negyven pluszos chippendale-nek, hiszen a főhős ezúttal túllép a megszokott koreográfiákon és egy londoni társulatot vesz kezelésbe.

A harmadik rész kétségkívül fajsúlyos lesz, hiszen Salma Hayek is szerepel benne, aki Thandiwe Newtont váltotta a női főszerepben. Steven Soderbergh pedig, aki a 2012-es eredetit rendezte, de a 2015-ös XXL folytatáshoz nem adta a nevét, visszatér a Last Dance élére, és ez garancia a nagy fináléra.

A történetben Mike Lane szerelmi viszonyba kerül Salma karakterével, aki elviszi őt Londonba, hogy egy színházi társulat mentora legyen. Ezáltal a korábbi férfiasan erotikus mozdulatok elvegyülhetnek a revü világába és valami egészen grandiózus előadás kerekedhet ki belőle. Legalábbis ez a cél, és a film végére biztosan meg is fogjuk kapni, miközben Mike karaktere is beérik és jellemfejlődése eléri a csúcspontját. A harmadik rész sokkal komolyabb és mélyebb szeretne lenni, mint az elődei, nemcsak a meztelenkedéssel akar szórakoztatni, hanem mondanivalót is akar adni a nézőknek.

Magic Mike
Forrás: Northfoto

Úgy akarok és úgy fogok táncolni ebben a részben, mint az előző kettőben soha, mert nagyon őszintének kell lennünk a nézőkkel. Eltelt némi idő, és a mostani valóság már jóval több, mint egy nagyszerű tánc. Többet kell mondanunk.

A sztár azt is elárulta egy korábbi interjúban, hogy míg a korábbi két Magic Mike-film inkább Mike és általában a férfiak szemszögéből mutatta be a sztorit, most sokkal inkább azt szeretné, ha ez női oldalról is megvalósulna, minimum egyenrangú karakterekként.

Magic Mike
Forrás: Northfoto

Salma Hayek pedig azt nyilatkozta, hogy elképesztő volt a felkészülés a filmre, mert tizenkét sztriptíz táncosnővel tanult minden egyes nap, ők készítették fel, és aki azt hitte, hogy tudja mennyire jól táncol Tatum, annak most fog csak igazán leesni az álla.

A Magic Mike – Last Dance jövőre, Valentin napon debütál a mozikban.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto