Channing Tatum a hasizmával reklámozza a Magic Mike 3. részét

2022. 10. 27.

Hamarosan érkezik a Magic Mike harmadik része, Channing Tatum pedig szexi fotót posztolt a filmből.

Megérkezett az első promóciós fotó a Magic Mike 3. részéhez, amin természetesen Channing Tatumot is láthatjuk, és persze, a hasizmát. A Magic Mike’s Last Dance 2023 februárjában, Valentin nap környékén kerül a mozikba, így már most beindultak a filmipar promóciós kerekei.

Maga Channing Tatum osztotta meg az első képet a filmből a közösségi médián keresztül: a fotón a színész sztriptíztáncos karaktere látható, ahogy ismét megmutatja a hasizmát, bár ezúttal a szokásosnál sokkal intimebb környezetben.

Minden jó dolog Miamiban kezdődik

– írta a képhez. A fotón szerepel még Salma Hayek, aki csukott szemmel simogatja a kidolgozott kockákat Tatum hasán.

Magic Mike-ot Channing Tatum ihlette

A sztriptíztáncosról szóló első Magic Mike film még 2012-ben jelent meg Steven Soderbergh rendezésében. A címszerepben Channing Tatum volt látható Michael “Magic Mike” Lane-ként. A film Tatum élményein alapul, mivel sok-sok évvel ezelőtt ő maga is sztriptíztáncosként kereste a kenyerét. Az első rész Mike-ot követi, amint egy 19 éves, Adam nevű kezdő sztriptíztáncost vesz a szárnyai alá.

Az első mozi nagyot kaszált a mozipénztáraknál, Tatum és csapata táncmozdulatai több mint 167 millió dolláros bevételt hoztak a filmnek. Jellemzően pozitív kritikákat kapott, és 2015-ben Magic Mike XXL címmel folytatást is készítettek. Ezúttal Gregory Jacobs rendezésében, és ismét Channing Tatum, Matt Bomer, Kevin Nash és Joe Manganiello főszereplésével. A folytatás ugyan nem kapott olyan jó fogadtatást, mint elődje, de ismét kasszasiker lett.

A Magic Mike’s Last Dance-ről nem sokat tudni, de a cím arra utalhat, hogy Mike sztripper karrierje végleg lezárul. A tavaly novemberben bejelentett filmben Steven Soderbergh visszatér a rendezői székbe, valamint további részekkel is kecsegtette a rajongókat, amelyekben a Mike Lane körüli karakterek saját történeteit mesélné el.

Annyit biztosan tudunk, hogy ismét rengeteg tánccal, szexi mozdulatokkal és sok-sok hasizommal térnek vissza a fiúk a mozik termeibe. Tatum maga ígérte meg, hogy fergeteges táncokkal lesz tele a film.

Azt akarom, hogy ez legyen a vetkőzés Super Bowlja. Úgy akarok táncolni, ahogy a másik két filmben soha nem tudtunk, mert őszintének kellett lennünk ahhoz, hogy mi ennek a világnak a valósága, ami nem a nagy táncok

– mondta Tatum korábban a filmről.

Magic mike
Magic Mike / Forrás: Northfoto

Forrás: Movieweb

Borítókép forrása: Northfoto