A nap híre: jön a Magic Mike 3. – Channing Tatum is visszatér

2021. 11. 30.

Az biztos, hogy a világ összes nője ovációval fogadta a bejelentést, hogy Channing Tatum táncos filmjének készül a harmadik része.

A hírt a színész erősítette meg saját Instagram oldalán, ami percek alatt vezető hír lett világszerte. A produkcióban természetesen a mindenki által imádott Channing is visszatér, a védjegyévé vált mozgásával.

2012 Magic Mike Movie Set
Forrás: Northfoto

De, hogy fokozzuk az amúgy is forró hangulatot, a színész az eredeti alkotókkal fog hozzá a munkálatoknak. Pontosabban Reid Carolin írót és Steven Soderbergh rendezőt már biztosan látjuk majd a stáblistán. Arról, hogy Channing mellett mely egykori szereplők térnek vissza, még nincs hír, de abban sok rajongó biztos lehet, hogy meztelenkedésből és sztár felsőtestéből most sem lesz hiány.

A készülő folytatás a Magic Mike’s Last Dance (Magic Mike utolsó tánca) címet fogja viselni, ami igencsak beszédes, hiszen ezzel kimondatlanul is, de pont kerül a szexi táncos történetére.

Az előző két résszel ellentétben azonban a harmadikat az HBO Max csatornáján fogják bemutatni. A 2012-ben bemutatott Magic Mike maréknyi büdzséből készült (7 millió dollár) és ennek a sokszorosát, vagyis 167 millió dollárt hozott a konyhára. Ezt követte a 2015-ös Magic Mike XXL, amely hasonló sikerekkel zárt, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a készítők és Tatum is láttak benne még fantáziát.

Forrás: deadline.com