Channing Tatum talán még sosem nézett ki ennyire jól

2021. 04. 13.

Hihetetlen, de a Magic Mike főszereplője ebben a hónapban tölti be a 41. életévét, amiből legalább 10-et letagadhat!

A szexi sztárra rájárt a rúd az elmúlt években, hiszen 10 év házasság után 2019-ben elvált Jenna Dewantól, fény derült az alkoholizmusára és az énekesnő, Jessie J-vel sem alakult jól a kapcsolata.

A színész joggal került a padlóra, de megfogadta, hogy idén teljesen úgy irányt vesz és minden erejével a munkára fog koncentrálni. Jelenleg a Dog című filmen dolgozik, amelynek kedvéért nemcsak a hajától vált meg, hanem újra nekiállt kigyúrni magát, a folyamatról pedig egy képet is megosztott saját Instagram oldalán.

Kijelenthetjük, hogy a színész top formájában van!

A fotót látva nem csoda, hogy sokan nem akarják elhinni, hogy már a negyedik x-en is túl van, hiszen 20 éveseket megszégyenítő testtel büszkélkedhet, és a karrierje is elkezdett megint felfelé ívelni.

Készülő filmje mellett több projekten is dolgozik, illetve májusban jelenik meg első saját gyerekeknek szóló könyve, méghozzá Az egyetlen Sparkella címmel.

Channing több interjúban is elmondta, hogy a könyvet kislánya, Everly ihlette, így nem kizárt, hogy több kötet is készülni fog, ha jó lesz a fogadtatása.

Borítókép forrása: Northfoto/AFF/PA Images