Barion Pixel Este néznél valami forrót az HBO-n: Magic Mike utolsó tánca: Channing Tatum táncánál még mindig nem létezik erotikusabb – Coloré

Este néznél valami forrót az HBO-n: Magic Mike utolsó tánca: Channing Tatum táncánál még mindig nem létezik erotikusabb

2024. 05. 01.

Channing Tatum harmadszorra is visszatér, hogy ledobja a textilt. A Magic Mike utolsó tánca már a mozikban.

A Magic Mike utolsó tánca még tavaly február 10-én debütált a magyar mozikban, azóta azonban elérhető az HBO kínálatában is. A legelső filmtől kezdve egy olyan világot mutat be, amivel nem nagyon találkozhattunk eddig a vásznon. A stripperek világa tabunak számított, főleg, ha férfiak vetkőztek nőknek, és nem fordítva. Most egy hosszú utazás után elérkeztünk a lezáró részhez, amiben Magic Mike (Channing Tatum) utoljára áll színpadra.

Magic Mike utolsó tánca: A sztori

Mike (Channing Tatum) nem akar többé vetkőzni, a vállalkozását azonban nem képes fenntartani, ezért alkalmi munkákat kell vállalnia. Egy fogadáson pultosként dolgozik, amikor megismerkedik a gazdag házigazdával, Maxandrával (Salma Hayek). Mike megmutatja nőnek, hogy korábban mivel foglalkozott, ő pedig eltervezi, hogy magával viszi a férfit Londonba, hogy együtt készítsenek egy oltári show-t.

Magic Mike
Kép forrása: IMDb / Magic Mikes Last Dance

Előzmények

A Magic Mike utolsó táncát két korábbi film előzte meg. Az első egy független mozi volt, ami Channing Tatum stripper múltjára épített, és Steven Soderbergh rendezett. A film olyannyira független volt, hogy a gyártási költséget – hat millió dollárt -, Tatum és a rendező állták. Aztán óriási siker lett, 167 milliót hozott össze a mozipénztáraknál, és érkezhetett is a második rész. A Magic Mike XXL-t már Soderbergh rendezte, bár producerként továbbra is dolgozott a filmen. 15 millió dolláros büdzsével készült, és 117 milliót hozott a konyhára. Bár a második rész még mindig óriási nézettségnek örvendett, a visszaesett bevétel miatt végül Soderbergh visszatért a rendezői székbe.

Magic Mike
Kép forrása: IMDb / Magic Mikes Last Dance

Az utolsó tánc

Ez a film eltér az előzőktől, itt most nem a stripperek munkája és magánélete áll a középpontban, hanem egy színházi műsort készítenek, annak a próbafolyamataiba leshet be a néző. Emellett a cselekmény Mike és Maxandra kapcsolatára összpontosít.

Ezeknek a filmeknek a lényege mindig is az volt, hogy ledöntse a tabut a női szexualitásról, hogy a női nem is élvezheti, sőt, vágyhat a túlfűtött szexualitásra, a szexi figyelemre. Ebben a filmben azt is megtudhatjuk, hogy mit érez egy megcsalt, megalázott nő, valamint hogyan akar bosszút állni az exén.

Alapvetően a Magic Mike lényege még mindig a tánc, és az erotika, de egészen új, izgalmas csomagolást kapott a harmadik részre, ami méltó lezárása a trilógiának.

Borítókép forrása: IMDb / Magic Mikes Last Dance

/szelavi/kultura/magic-mike-utolso-tanca-hbo/