Barion Pixel Madonnaként tér vissza a 34 éves Evan Rachel Wood – Íme az első kép – Coloré

Madonnaként tér vissza a 34 éves Evan Rachel Wood – Íme az első kép

2022. 03. 06.

Evan Rachel Wood is fontos szerepet kapott a Weird Al Yankovicról szóló önéletrajzi filmben.

A vicces szerzeményeiről, valamint zenei paródiáiról híressé vált Weird Al Yankovic életrajzi filmjében több híresség karaktere is felbukkan, köztük Madonnáé, akit Evan Rachel Wood fog alakítani.

Evan Rachel Wood
Forrás: Northfoto

A most 62 éves zenész Madonna Like a Virgin című dalának paródiájával, a Like a Surgeon átdolgozással érte el a legnagyobb sikert, amely fontos szála lesz az alkotásnak. Azt viszont nem tudni, hogy Evan Rachel Wood mennyit és milyen minőségben volt szerepelni a sokak által várt filmben, amelynek forgatásai már nagyban zajlanak, hiszen a színésznőről készült első hivatalos kép is napvilágot látott.

https://www.instagram.com/p/CanFDX1p3vG/

Wood saját Instagramján közzétett képén a pop királynőjének ikonikus szettjében látható. Vagyis tüllszoknyában, bizsukkal és tupírozott hajviselettel, ami a 80-as években igazi divatnak számítottak az énekesnő klipjét követően.

Evan Rachel Wood a következő szöveget írta fotója alá:

„A titok kiderült! Túlságosan is jól érzem magam az ikonikus Madonna szerepében a Weird: The Al Yankovic Story című filmben Daniel Radcliffe-fel.”

A Roku streaming szolgáltatón debütáló alkotást Eric Appel írja és rendezi, Yankovic pedig társforgatókönyvíróként kapott helyet a produkcióban. A történet a Grammy-díjas zenész karrierjének felemelkedését, legendává válását és persze viharos szerelmi életét dolgozza fel.

Forrás: variety.com