Barion Pixel Daniel Radcliffe meglepő szerepben tér vissza – Coloré

Daniel Radcliffe meglepő szerepben tér vissza

2022. 01. 18.

A színész legutóbb a Harry Potter találkozóban volt látható, most azonban egy jóval komolyan szerep találta meg.

Daniel Radcliffe kapta a paródiazenész, Weird Alt életéről szóló film főszerepét, ami a kritikusok szerint nagy kihívás lesz a sztár számára.

38th Toronto International Film Festival 'kill Your Darlings'
Forrás: Northfoto

Az elmúlt években egyre több zenészlegenda életpályája került megfilmesítésre, akiknek nemcsak a botrányokkal teli mindennapjaik, de a személyiségük is nagyszerű alapanyagot szolgáltatott egy-egy alkotáshoz. Ilyen volt a Bohém rapszódia, a Rocketman vagy éppen a nemsokára debütáló Pam & Tommy című miniszéria.

A Radcliffe főszereplésével készülő produkció a Weird: The Al Yankovic Story címet fogja viselni, amely a legújabb streaming szolgáltatón, a Rokun fog bemutatásra kerülni. Weird Altról, vagyis Különc Altról szóló filmben a a zenész magánélete és ismertté válásának története lesz bemutatva, méghozzá kőkemény őszinteséggel.

Sokan emiatt tartják érdekes, már-már furcsa választásnak a Harry Potter-filmek sztárját, aki a zenésszel ellentétben teljesen csendesen és visszafogottan éli az életét.

Szerepeit tekintve viszont nagy lehetőségek rejlenek benne, hiszen a varázslótanonc kalandjait bemutató filmadaptációk után olyan alkotásokban láthattuk, mint a Szarvak, A fekete ruhás nő vagy éppen a Talpig fegyverben, amelyekben egytől egyig teljesen új oldalát ismerhették meg a színész rajongói.

Az alkotás forgatókönyvét maga Weird Al írta Eric Appellel, akit rendezőként is köszönthetünk majd. A zenész egyébként nagyon megtisztelőnek tartja, hogy Radcliffe fogja eljátszani. Egy vele készült interjúban azt mondta, hogy véleménye szerint a jövő generációja Radcliffe alakítása miatt fog rá emlékezni.

Forrás: variety.com