Barion Pixel Megtörte a csendet a 64 éves Madonna: rosszulléte óta először adott hírt magáról a popdíva – Coloré

Megtörte a csendet a 64 éves Madonna: rosszulléte óta először adott hírt magáról a popdíva

2023. 07. 11.

A 64 éves énekesnő otthonából tett közzé egy üzenetet, amelyben megköszönte a rajongói támogatását, ugyanakkor előirányozta: jelenleg egészsége és felépülése a legfontosabb a számára.

Először szólalt meg ijesztő rosszulléte óta Madonna, akit június végén súlyos bakteriális fertőzés miatt szállítottak kórházba. A popdíva épp következő koncertturnéjára készült, amikor váratlanul hányni kezdett, majd összeesett: kollégái kíséretében azonnal a helyi intenzív osztályra szállították, ahol intubálták és igyekeztek megmenteni az életét. 

A 64 éves énekesnő mostanra összeszedte magát annyira, hogy Instagram posztban köszönje meg rajongói támogatását, egyúttal elismerte, hogy rendkívül megijedt, amikor először magához tért a kórházban. 

Súlyos terhek

„Köszönöm a pozitív energiákat, a sok-sok, értem elmondott imát és gyógyító szavakat, valamint a biztatást! Éreztem a szereteteteket! A gyógyulás útján járok és rendkívül hálás vagyok minden áldásért az életemben,” – kezdi az Instagram fiókján közzétett írását Madonna. 

Madonna
Madonna a tavalyi Grammy-díjátadónKép forrása: Kevin Winter/Getty Images

„Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolataim a gyerekeim körül forogtak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki megvette a jegyét a turnéra, egyúttal nem akarom cserben hagyni azokat az embereket, akik fáradhatatlanul dolgoztak velem együtt az elmúlt hónapokban, hogy létrehozzuk a show-t. Utálok bárkinek csalódást okozni” – írja a maximalizmusáról hírhedt énekesnő, aki egyúttal elismerte, hogy jelenleg muszáj az egészségére és gyógyulására koncentrálnia, s bocsánatkérések közepette közölte rajongóival, hogy elhalasztja eredetileg július 15-én kezdődő észak-amerikai turnéját, s a show-t októberben, Európában kezdi meg. 

„Jelenleg a gyógyulásomon és az egészségemen van a fókusz és azon, hogy felerősödjek. Biztosíthatlak benneteket arról, hogy visszatérek, amint tudok!” – írta megnyugtatásként rajongóinak. 

Madonna, te drága!

Az énekesnő menedzsere, Guy Oseary először június 24-én tette közzé a hírt, miszerint „Madonnánál súlyos bakteriális fertőzés alakult ki, amely több napos intenzív osztályon való tartózkodáshoz vezetett”. Nem sokkal később lencsevégre kapták fiait, David Bandát és Rocco Ritchie-t az énekesnő New York-i lakásánál, amint nagy valószínűséggel néhány holmit szednek össze a kórházban tartózkodó édesanyjuknak. 

A bennfentes értesülések szerint Madonna 64 évesen sem vett vissza a turnéja kapcsán megszokott felkészülési tempóból: 12 órás munkanapok, szigorú diéta és a turné fárasztó próbái jellemzik mindennapjait. A bakteriális fertőzés sem egyik pillanatról a másikra döntötte le a lábáról, hiszen az eddigi információk alapján már egy hónapja magas lázzal küzdött, ám nem törődött az intő jelekkel. 

A popdíva egyik rokona egyébként június végén azt nyilatkozta a Daily Mailnek, fennállt annak a lehetősége, hogy elveszítik Madonnát: az orvosok egyértelműen felkészítették őket a legrosszabbra. 

Az anonimitásba burkolódzó rokon szerint ez a rosszullét remélhetőleg „felébreszti majd a sztárt”, aki egész idáig „legyőzhetetlenként” gondolt magára. A Michigan-születésű popdíva eddig mindig karrierjét tette az első helyre egészsége helyett. Bízzunk benne, hogy a történtek fényében ezúttal fordul a kocka. 

Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images
Források: TMZ.comPageSix.com