Barion Pixel Madonna közeli barátja, Debi Mazar azt mondja, hogy a popikon „javulóban van, és otthon pihen” a kórházban töltött időszak után – Coloré

Madonna közeli barátja, Debi Mazar azt mondja, hogy a popikon „javulóban van, és otthon pihen” a kórházban töltött időszak után

2023. 06. 30.

Madonna kórházba került egy bakteriális fertőzés miatt, de a barátja szerint már hazament lábadozni.

Madonna több napos kórházi tartózkodás után hazament, és már javul a közérzete – állítják a hozzá közel állók. A 64 éves szupersztár súlyos bakteriális fertőzéstől betegedett meg, ami miatt intenzív osztályra is került – közölte szerdán a menedzsere, Guy Oseary. Most 58 éves barátnője osztott meg a közösségi oldalon egy fotót, amivel a rajongóknak is üzen.

Madonna
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

Debi Mazar színésznő egy retro felvételt posztolt, amihez a következő kommentet fűzte:

Gyógyulj meg húgom! Pihenj, töltődj és tölts újra! A legerősebb ember, akit csak ismerek. Minden rajongójának üzenem – már otthon van, pihen, gyógyul.

Mindenki Madge-je New York-i otthonában pihen és minden bizonnyal hamarosan felépül, feltehetőleg erős antibiotikum kúrát kap. Közelgő, 84 napos Celebrations turnéját azonban halasztania kell, hiszen július 15-én indult volna világkörüli útjára.

A globális, teltházas turnéja Madonna több mint négy évtizedes pályafutása előtt tiszteleg. Az Egyesült Államokban Detroit, Chicago, Miami és New York voltak a tervezett állomások. Ezután a tervek szerint Európában folytathatja, Londonban, Barcelonában és Párizsban, valamint Mexikóvárosban.

Menedzsere megígérte, hogy amint rendelkezésre állnak további információk, be fog számolni mindenről, beleértve a turné új kezdési dátumát és az átütemezett előadásokat.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Win McNamee/Getty Images