Barion Pixel Nem sokon múlt Madonna élete – intenzív osztályon ápolták – Coloré

Nem sokon múlt Madonna élete – intenzív osztályon ápolták

2023. 06. 29.

Madonnát kórházba szállították, az intenzív osztályon lélegeztetőgépre kellett tenni, miután ájultan találták meg szombaton.

Intenzív osztályon ápolták Madonnát

Madonnát szombaton eszméletlenül találták meg, és egy New York-i kórházba szállították – tudta meg Page Six. Az énekesnőt intubálták és legalább egy éjszakán át tarották lélegeztetőgépen. Azóta eltávolították a csövet – és most már éber és lábadozik.

A lánya, Lourdes Leon megpróbáltatások alatt végig mellette volt. Madonna menedzsere, Guy Oseary szerdán az Instagramon osztotta meg, hogy

súlyos bakteriális fertőzést kapott, ami miatt több napig az intenzív osztályon kellett maradnia.

Madonna
Kép forrása: NBC / Contributor / NBCUniversal / Getty Images

Bár egy az énekesnőhöz közel álló forrás szerint a pop királynője már „kikerült az intenzív osztályról”, Oseary a posztjában kifejtette:

Még mindig orvosi kezelés alatt áll. De teljesen fel fog épülni.

A forrás szerint túlhajtotta magát. Éppen egy óriási showra készült a Long Island-i Nassau Coliseumban, majd pedig turnéra indult volna. Az ünnepi koncert miatt 12 órákat dolgozott és heti hat napot próbált.

Fáradhatatlanul próbált, és belevetette magát a munkába

– állítja a bennfentes.

Elhalasztották a turnét

Egészségügyi problémái miatt az egész turnét – amely július 15-én kezdődött volna Vancouverben – elhalasztották, bár az énekesnő nem örült a döntésnek. Egy ismerőse szerint nem akarja lemondani a koncerteket:

Madonna nem akarja lemondani a turnéját. Nagyon jól érezte magát a próbákon, és vissza akar térni, amikor készen áll rá.

A csapata azonban szeretné, ha először teljesen felépülne, és nem erőltetné meg magát. A menedzsere biztosította a rajongókat, hogy a koncertek nem maradnak el, csak elhalasztják őket, az új időpontról pedig később értesítik a jegytulajdonosokat.

Madonna
Kép forrása: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

A családja is mellette van. Nem sokkal azután, hogy kórházba került, Madonna két fiát, David Bandát és Rocco Ritchie-t, fotózták le New Yorkban, a lakása közelében. Davidet 2006-ban fogadta örökbe Malawiban. Rocco pedig az exférjétől, Guy Ritchie rendezőtől született.

Egy rokona így nyilatkozott:

Az elmúlt pár napban senki sem tudta, hogy milyen irányba fog fordulni az állapota, és a családja a legrosszabbra készült. Ezért volt titok szombat óta. Mindenki azt hitte, hogy elveszíthetjük őt, és ez a helyzet ijesztő volt.

Elmondta, hogy az egész családja összegyűlt, majd hozzátette:

Nem élt olyan egészséges életet, mint amilyet a korához képest kellene, és az elmúlt pár hónapban sovány volt. Azt hiszi, hogy még fiatal, pedig valójában nem az. Úgy gondolja, hogy legyőzhetetlen.

Forrás: Page Six 1, 2, 3, Daily Mail

Borítókép forrása: Michael Campanella / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images