Barion Pixel Madonna különleges fotókat osztott meg fiaival, a 22 éves Rocco Ritchie-vel és a 17 éves David Bandával afrikai utazásukon. – Coloré

Madonna különleges fotókat osztott meg fiaival, a 22 éves Rocco Ritchie-vel és a 17 éves David Bandával afrikai utazásukon.

2023. 01. 08.

A 64 éves szupersztár, Madonna együtt utazott két fiával Kiberába, amely Kenya fővárosa, hogy egy iskolát segítsenek.

Sok vád éri Madonnát mostanában, hogy képtelen méltósággal öregedni és arca annyira túl van plasztikázva, hogy már felismerhetetlen. Az viszont vitathatatlan, hogy a Grammy-díjas díva kiváló anya, aki minden alkalmat megragad, hogy gyermekeivel lehessen.

Madonna
Forrás: Northfoto

2022 év végén ritka családi fotót posztolt karácsonyra, amelyen az összes gyermeke szerepel, most pedig bepillanthatunk utazásába két nagy fiával, Rocco Ritchie-vel, akinek a rendező Guy Ritchie az édesapja, illetve örökbefogadott fiával, David Bandával.

A fiúkkal a Nairobi közelében lévő Kiberába látogatott, ami Kenya fővárosa, és még mindig nagy gondokkal küzd az iskoláztatás, egészségügy, élelmezés és gyermekvédelem terén. Az Instagram sztoriban lévő többi fotón Madonna általános iskolásokkal körülvéve látható, miközben egy fekete virágos pulóvert, kék nadrágot és fekete bőrcipőt visel.

A @ministeryoftomorrow gyerekek iskolája.

– írta az egyik kép alá az iskolában, a látogatásáról készült videó mellett, amelyen a többi gyerekkel látható, például hogy lendületes hüvelykujjháborús játékban.

A képek beillenek egy road-movie pillanataiba is, amin pedig a két fiú közösen látható, olyan mint egy reklámfotó. Talán a zenét hanyagolja mostanában Madonna, de fotósnak is kiváló, amit az általa készített képek is bizonyítanak.

A pop királynője régóta szívén viseli a fejlődő országok gyermekeinek sorsát, rengeteget adományoz, szószólóként ellátogat Afrikába, és a gyermek jogok mellett a nők jogai mellett is kiáll. Gyermekei, David, Mercy, Stella és Estere mind Malawiban születtek, akiket egytől egyig örökbefogadott. Két legidősebb gyermeke pedig Lourdes Leon és Rocco Ritchie.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto