Barion Pixel A 64 éves Madonna Hálaadás napi fotója egyszerre bájos és Addams family-s – Coloré

A 64 éves Madonna Hálaadás napi fotója egyszerre bájos és Addams family-s

2022. 11. 27.

Madonna képe már csak azért is kuriózum, mert a pop királynőjének mind a hat gyermeke rajta van a fotón édesanyjával.

Amerikában nagy hagyománya van a Hálaadás napjának, amikor a családok egészben sült pulykával ünnepelnek és számba veszik, mi mindenért is mondhatnak köszönetet, hálát az életükben. Ilyenkor a sztárok – köztük Madonna – általában a közösségi médiát elárasztják az idilli családi fotókkal, a gasztronómiai csodákkal és megteremtik a közelgő karácsonyi ünnepsorozat hangulatát.

Madonna sem tett másként, összeálltak egy közös fotóra a gyerekeivel. A kép kedves és szívet melengető, de mégis van egyfajta Addams Family-s bája, mert Madonna afféle végzet asszonyaként tündököl, akárcsak Morticia Addams-ként tette ezt Anjelica Huston. A gót stílust néhány gyermeke is átvette, elég hangsúlyosak a fekete és a sötét színek a fotón. Persze lehet, hogy azért is van így, mert épp mindenki Wednesday lázban ég a Netflixnek köszönhetően.

Madonna
Forrás: Northfoto

A 64 éves díva, Madonna mind a hat gyermekével adott hálát New York-i otthonában, a képen a gyerekek életkor szerint: Lourdes (26), Rocco (22), David (17), Mercy James (16), valamint az ikrek, Estere és Stella (10).

Madonna hajszíne igencsak dögös az idei ünnepi szezonban, általában szőkés tincseit most vörösre változtatta. A kép mellett videó is felkerült a közösségi médiába a nagy egymásra találásról és a ritka, össznépi ünnepségről. Utoljára így együtt Madonna 64. szülinapján voltak együtt Olaszországban, hiszen a nagyobb gyerekek már önálló életet élnek.

Madonna
Forrás: Northfoto

Tudvalevő, hogy Lourdes édesapja Carlos Leon színész, Rocco fiáé Guy Ritchie filmrendező, Davidet pedig 2006-ban, Mercy-t 2009-ben, az ikreket 2017-ben fogadta örökbe a pop örökös királynője.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto