Barion Pixel Rocco Ritchie, Madonna 22 éves fia művésszé cseperedett – Coloré

Rocco Ritchie, Madonna 22 éves fia művésszé cseperedett

2022. 10. 15.

Rocco Ritchie hálás szüleinek, Madge-nek és Guy Ritchie-nek, hogy kreatív otthonban nevelték fel, ami művészi karrierjéhez vezetett.

Rocco Ritchie 22 évesen igazán figyelemre méltó karriert épített, és még saját galériát is alapított Maison Rhed néven, ami a pályafutása elején használt Rhed álnevéből származik.

Madonna fia a minap részt vett Daniel Sachon művész B****es elnevezésű privát galéria rendezvényén a Sohóban. A “szukák” szójáték arra utal, hogy a tárlat alkotásai ikonikus nőket és ebeket ábrázolnak.

Rocco Ritchie elegáns barna tweed öltönyben jelent meg az eseményen, hozzá illő fekete velúr cipővel. Stílusa mára kiforrott és meglehetősen “brit uras” lett. A szárnyait próbálgató művész nemrég arról mesélt, hogy noha szülei nem képzőművészek, a kreativitás, a nyitott gondolkodás, a kultúra mindig jelen volt az otthonukban, így nem véletlen, hogy rátalált a festészetre. Hálás híres apjának és anyjának, hogy olyan hivatásnak szentelheti idejét, amit sokan nem tehetnek meg anyagi okokból.

Rocco Ritchie
Forrás: Northfoto

Annak érdekében, hogy munkáját kizárólag önmaga érdeme szerint bírálják, Rocco korábban Rhed néven mutatta be alkotásait. Nem akarta, hogy művészként a szülei alapján ítéljék meg, akár pozitív vagy negatív oldalról. Úgy szeretett volna hozzáértő művésszé fejlődni, hogy közben nem érik fals ítéletek. Nos, sikerült neki – Rocco olajfestményei tényleg lenyűgözőek.

Brit művésszé cseperedett Rocco Ritchie
Forrás: Northfoto

Márciusban Madonna megosztotta fia iránt érzett büszkeségét, és az Instagramon megmutatta Rocco hihetetlen alkotásait 17,7 millió követőjének.

„Bárki, aki ismer, ismeri a festészet és a MŰVÉSZET iránti szenvedélyemet – szóval el tudja képzelni, milyen büszke vagyok, hogy megoszthatom veletek Fiam Rocco festményeit!! RHED névre hallgat! @maisonrhed”

Rocco nővére, Lourdes pedig sikeres modell lett. Számos divatmárka kifutóján vonult végig, többek között Rihanna Savage X Fenty fehérnemű kollekciójának is.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/rocco-ritchie-madonna/