Barion Pixel Karapancsev Kristóf szerelmes, Medveczky Ilona a karriert választotta a gyerek helyett, Szellő István felett eltelt az idő – Coloré

Karapancsev Kristóf szerelmes, Medveczky Ilona a karriert választotta a gyerek helyett, Szellő István felett eltelt az idő

2023. 12. 21.

A lapszemléből megtudhatod, hogy mit nyert még Karapancsev Kristóf a Sztárban Sztár leszek!-kel, olvashatsz Medveczky Ilona életéről és megismerheted Szellő István gyermekeit.

20 millió, egy autó és Halász Rebeka szíve

A TV2-n nemrégiben véget ért Sztárban Sztár leszek! győztese a Mezőtúrról származó Karapancsev Kristóf. Megnyerte a 20 millió forintot, egy Nissan márkájú személyautót, ezenkívül megismerte az ország a fiatal énekes nevét, tehetségét és az NLC híreiből azt is tudjuk, hogy Halász Rebeka szívét is megkaparintotta.

Karapancsev Kristof
Ország-világ előtt felvállalta kapcsolatát Halász Rebeka és Karapancsev Kristóf / Kép forrása: TV2

A sok-sok próba, feszített tempó mellett arra is volt idejük, hogy egymásra találjanak, így egy párként köszönthetik 2024-et.

Medveczky Ilona választott

Élete egyik legnehezebb döntéséről vallott Medveczky Ilona. A díva 18 évesen megtapasztalta a szerelmet. A már akkor táncos karrierről álmodozó fiatal nő azonban komoly választás elé kényszerült, amikor megtudta, hogy babát vár. A Blikk oldalán így vallott a nehéz döntéséről, amely aztán meg is pecsételte anyai mivoltját:

Az első szerelem mindenki életében nyomott hagy. Rögtön terhes lettem, és akkor váltam felnőtté, mert el kellett döntenem, hogy a hivatásomat választom, (…) vagy a gyerekszülést és a szerelmet… Jól választottam (…) Családanya vagy feleségként nem tudtam volna tökéletesen helytállni a hivatásomban.

Medveczky végül a karrierje mellett döntött, így a terhességet megszakíttatta, választását azóta sem bánta meg.

Két felnőtt és két tini gyermeke van Szellő Istvánnak

Azt mondják, hogy az idő múlása leginkább a gyerekek korában mérhető. Ezt valószínűleg Szellő István is igazolni tudja. A híradós, műsorvezető arca, orgánuma ismert a képernyőről, de magánéletéről aligha tudunk valamit. A Best magazinnak köszönhetően azonban kicsit bepillantást nyerünk a híradós családi életébe, így kiderült, hogy négy gyermek édesapja. Közülük ketten már felnőttek, de az ikrei is 14 évesek.

Szello Istvan
Szallő Istvánnak négy gyermeke van / Kép forrása: RTL

A büszke apuka elárulta, hogy mindegyik gyermeke nagyon jó eszű. Az idősebbek közül az egyik ügyvédjelölt, a másik versenyszerűen sportol, a kisebbek pedig

Okosak, értelmesek, bölcsek, jól tanulnak.

Gyermekeivel nagyon jó kapcsolatot ápol és úgy véli, hogy minden helyzetben ott állt mellettük.

Nyitókép forrása: RTL