Barion Pixel Még csak épp, hogy véget ért a Sztárban Sztár leszek!, de mi már nosztalgiázunk – Videóval – Coloré

Még csak épp, hogy véget ért a Sztárban Sztár leszek!, de mi már nosztalgiázunk – Videóval

2023. 12. 11.

A Sztárban Sztár leszek! műsor mindig érdekes, hiszen tehetségek bőrébe kell bújni és nem elég csak a külső megjelenésben a sztárt hozni, de különös figyelmet kap a hang, a hangutánzás és az előadásmód. A jobbnál jobb produkciók közül szemezgettünk.

A legjobb pillanatok egyike

Minden versenynek van egy győztese és az egész küzdelem azért megy, hogy végre kiderüljön, ki érdemli meg ezt a címet. A Sztárban Sztár leszek! 4. évadának végét is azért vártuk, hogy kiderüljön, ki nyeri a versenyt.

Karapancsev Kristófé lett a győzelem és talán az volt a műsor egyik legszebb pillanata, amikor rádöbbent, hogy az álom valósággá vált.

Sztarban Sztar Leszek
Nika és Szologjan Edgar Majka dalát adták elő / Kép forrása: TV2

Amikor akasztják a hóhért

A színpadon duettet énekelt Nika és Szologjan Edgar. Nem mást adtak elő közösen, mint Majka: A csúcson túl című dalát. Nem csoda, hogy a zsűritag is dalra fakadt saját dalát hallva. A rajongók is odáig voltak a produkcióért.

Balázs Klári Korda Gyurija megfiatalodott

Habár Korda György nagyon jól tartja magát, ezúttal a szerepét Karapancsev Kristóf vette át egy dal erejéig. Együtt énekelte ugyanis Klárikával a Találd ki gyorsan a gondolatom című klasszikust.

Sztarban Sztar Leszek
A 4 Dua Lipa egyszerre volt színpadon / Kép forrása: TV2

4 kislány és a Dua Lipa

Álmodozol arról, hogy Dua Lipa koncerten vegyél részt? A Sztárban Sztár leszek! döntőjének élő showján egyszerre 4 Dua Lipát is láthatottunk Halász Rebeka, Oláh Vivien, Engel-Iván Lili és Bányai Noémi személyében.

A TOP 12-es dal

A 2023-as Sztárban Sztár leszek! finálét az évad versenyzői nyitották Jonasu: Black Magic című dalukkal indították. Remek feldolgozás és képi világ fogadott minket.

Sztarban Sztar Leszek
A színpadon: Tina Turner és Eros Ramazotti / Kép forrása: TV2

Amikor két világsztár áll a színpadon

Tina Turner és Eros Ramazotti bőrébe bújt egy dal erejéig közös produkciójában Tóth Andi és Karapancsev Kristóf. A Cosa della vita című dalt tomboló közönség előtt és nagy összhangban adta elő a duó.

A műsor közösségi oldalán is özönlöttek az elismerő szavak minkét előadónak.

Szántottak, de nem a földeken, hanem a színpadon

Halász Rebeka és Valkusz Milán közös dalával alkottak valami olyat, amire szükség volt. A Glorious az eredetihez hasonlóan ebben a feldolgozásban is nagy sikert aratott.

Nyitókép forrása: TV2