Barion Pixel Krausz Gábor megtalálta az új életét, Kóbor János fénye nem halványul, Meggyes Dávid már megtalálta Stana Alexandra utódját? – Lapszemle – Coloré

Krausz Gábor megtalálta az új életét, Kóbor János fénye nem halványul, Meggyes Dávid már megtalálta Stana Alexandra utódját? – Lapszemle

2023. 12. 18.

A táncparketten is nagyot ment Krausz Gábor és Mikes Anna, de a kedélyek még mindig nem csitultak, és Stana Alexandra kapcsolata sem hagyja nyugodni az embereket. Kóbor János emlékét őrzi családja, tudhatod meg a lapszemléből.

Lapszemle

Krausz Gábor pozitívan áll a jövő évhez

Egyszer fenn, aztán lenn. Ezen a hullámvasúton ülünk mindannyian. Krausz Gábor nemrégiben még a mélységbe zuhant, miután nyáron kiderült, külön utakon folytatják Tóth Gabival az életüket. A sztárséfnek azonban úgy tűnik, a 2024-es év igazán szerencsésnek ígérkezik.

Lapszemle Krausz Gábor
Az biztos, hogy a kémia működött Mikes Anna és Krausz Gábor között a színpadon / Kép forrása: TV2

A jelek már idén is megmutatkoztak; a Dancing With The Starsban Mikes Anna oldalán nemcsak egészen a döntőig eljutottak, hanem az idei táncos műsort meg is nyerték. A közönséget lenyűgözte párosuk, miközben a fél ország azon csámcsog, hogy több van köztük szimpla barátságnál. A Blikk kiszúrt egy sokat sejtető bejegyzést.

A tánc, Mikes Anna barátsága és társasága talán visszaadja a séfnek azt a lendületet, amit a magánéleti problémák elszívtak tőle, így optimistán tekint a jövőbe. Erre utal Insta posztja. A felhő mögül kezd kibújni a nap?!

Két éve nem enyhül a fájdalom

Már két éve, egészen pontosan december 6-án volt két éve, hogy az Omega együttes frontembere, Kóbor János elhunyt. Felesége Zsóka és lánya fájdalma azóta sem csökkent. Bár megtanultak együtt élni a férj, az apa hiányával, de nincs nap, hogy ne éreznék a hiányát. Erre utal az is, hogy az énekes saját dolgaihoz azóta sem nyúltak.

Lapszemle Kóbor János
Ma már képes Kóbor János özvegye és lánya emlékeket felidézni / Kép forrása: TV2

Özvegye nagyon nehezen éli meg a mindennapokat nélküle. A Blikknek elárult néhány olyan dolgot, amelyet kevesen ismerhettek Kóbor Jánosról:

…egy briliáns énekes volt, de amint lejött a deszkákról, megváltozott. Mintha két ember lakozott volna benne. Aki ismerte a privát életben, tudja, milyen halk szavú, óriási humorérzékkel megáldott, intelligens és szerény személyiség volt. Nála nem voltak sztárallűrök. Kirobbanó színpadi egyénisége átváltozott egy kedves, nyugodt, különleges emberré. Mecky a magánéletben gyöngéd, szerető férj és csodálatos apa volt, aki nagyon élvezte ezt a szerepet. Nem riadt vissza semmilyen feladattól, amit egy kisgyerek nevelése követelt.

Kóbor halálának második évfordulóját is nehezen vészelte át anya és lánya, Léna, valamint a karácsony sem jelenti ugyanazt, mint amikor még Mecky köztük volt.

Meggyes Dávid már megtalálta Stana Alexandra utódját?

Nemcsak Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról keringenek pletykák. A közelmúltban kiderült, Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata végleg zátonyra futott. Mivel a csinos táncosnő sok időt töltött Marics Petivel a Dancing With The Strars próbáin, így azonnal kombináltak, hogy talán a szívtipró énekes miatt érhetett véget a románc.

Egy biztos, Stana Alexandra azóta már el is költözött az üzletembertől, írja a Blikk. Az is sokat sejtető, hogy mindkét fél törölte a közös fotókat a közösségi oldalaikról. Sőt, a Reddit népe még ennél is konkrétabb bizonyítékot talált arra, hogy Meggyes Dávid már túl is lépett a kapcsolaton.

Nyitókép forrása: TV2