Barion Pixel Kiderült a Tusup-baba neme, Kóbor János özvegyének 2 éve nem enyhül a gyásza- Lapszemle – Coloré

Kiderült a Tusup-baba neme, Kóbor János özvegyének 2 éve nem enyhül a gyásza- Lapszemle

2023. 12. 08.

Kóbor János halálhíre az egész országot lesújtotta. Két év telt el azóta, s családja szívében nem múlik a fájdalom. Eközben Shane Tusupéknál nagy a boldogság, kiderült ugyanis, hogy kisfiút vagy kislányt várnak!

Kóbor János 2021. december 6-án hunyt el. Az egész ország szorított azért, hogy felépüljön a koronavírusból, ám szervezete feladta a harcot. Azóta nincs nap, hogy felesége, Kóbor-Deme Zsóka és lányuk, Léna ne gondolna rá. A Borsnak nyilatkoztak fájdalmukról:

Elveszíteni azt, akit tiszta szívedből szeretsz, mindig tragédia. Annak a napnak minden évfordulója szívszaggató, különösen akkor, ha egy olyan ünnephez kötődik, ami az egész világ számára a szeretetet jelenti, és öröm tölti meg a házakat. Nem hiszem, hogy a Mikulás vagy akár a karácsony is ugyanazt jelentené nekem vagy Lénának, mint azelőtt.

Kóbor János öröksége

A család és a barátok mellettük állnak, és ez nem kavarja fel az érzéseiket, sőt: valójában úgy érzik, hogy segítséget kapnak a nehéz időkben, és örömmel töltik el őket, hogy mennyien szerették Kóbor Jánost.

Mint elmondták, volt idő, hogy felzaklatta őket, amikor az Omega slágereit hallgatták, ugyanakkor ez mára kellemes élménnyé szelídült, ami sokszor kifejezetten jólesik a lelküknek, még akkor is, ha könnyekkel jár egy-egy zenehallgatás.

Kóbor János felesége, Kóbor-Deme Zsóka és lányuk Léna rengeteg szeretetet és támogatást kap / Kép forrása: Youtube / Tv2
Kóbor János felesége, Kóbor-Deme Zsóka és lányuk Léna rengeteg szeretetet és támogatást kap / Kép forrása: Youtube / Tv2

Kóbor János és az Omega dalai nem tűnnek el, sőt, ugyanis Kóbor Léna musicalben dolgozza fel a dalokat. A tizenhat éves lány édesapjához hasonló tehetséggel bír, és ha elvégzi az iskolát komoly tervei vannak a zene terén.

A Tusup-baba rejtélye

Shane Tusupék nem akármilyen módon jelentették be kisbabájuk nemét: a Youtube-ra feltett videóban leplezték le, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Az edző elsőként fiút szeretett volna, hogy legyen, aki majd vigyáz a későbbi kishúgára, ám a sors máshogyan gondolta, kislánnyal áldja meg őt és kedvesét. Mindennek ellenére hatalmas az öröm, és a pár már a neveken is gondolkozik! Szóba került az Oliva Ann és a Charlotte is, ám a végső döntésre még jó pár hónapjuk van!

Nyitókép forrása: Youtube / Tv2