Barion Pixel Shane Tusup és barátnője nem mindennapi módon harangozza be gyermekük nemét – Videóban fedik fel a titkot – Coloré

Shane Tusup és barátnője nem mindennapi módon harangozza be gyermekük nemét – Videóban fedik fel a titkot

2023. 12. 06.

Shane Tusup és kedvese nemrég jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek, s hamarosan az is kiderül, hogy fiuk vagy lányuk születik-e.

Shane Tusup és kedvese, Nagy Viktória Zoé november végén jelentették be, hogy gyermekük lesz, most pedig azzal tartják lázban a rajongókat, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e. Ők már tudják a választ, s hamarosan a nagyérdeművel is megosztják, ugyanis december 7-én csütörtökön este 6 órától mi is megnézhetjük a videót, ami a baba nemének leleplezéséről készült. Nincs más dolgunk, mint az edző családi Youtube-csatornájára kattintani, és akár élőben is nézhetjük a közvetítést.

Addig is itt egy ízelítő az egykori úszó Instagram-oldaláról:

Így éli meg az apaságot Shane Tusup

Az úszóedző sokszor próbált már megállapodni: 2013-tól hat éven át volt Hosszú Katinka férje, majd Szabó Zsófi mellett kereste a boldogságot, akivel az eljegyzés is megvolt, amikor véget ért a kapcsolatuk.

Tavaly ismét rátalált a szerelem, mégpedig Nagy Viktória Zoé személyében, s a kezdeti munkakapcsolat lassanként szerelemmé alakult. Az összeköltözést lánykérés követte, most pedig első gyermeküket várják.

Shane Tusup hat évig volt Hosszú Katinka férje, ám gyermekük nem született / Kép forrása: Matthias Hangst / Getty Images
Shane Tusup hat évig volt Hosszú Katinka férje, ám gyermekük nem született / Kép forrása: Matthias Hangst / Getty Images

Shane nagyon meghatódott, amikor megtudta, hogy apa lesz, hiszen már régóta álmodott erről. Mint mondta, ha lehetne választani, első gyermeknek fiút szeretne, ám csakis azért, hogy legyen valaki, aki második gyermekére vigyáz, aki reményei szerint kislány lesz.

A pár most csak születendő gyermekére koncentrál, így az esküvőt azután tartják meg, hogy gyermekük világra jön.

Forrás: Blikk.

Nyitókép forrása: Getty Images