Barion Pixel Aggasztó üzeneteket osztott meg Dua Lipa exe, miután az énekesnő új párjával debütált Cannes-ban – Coloré

Aggasztó üzeneteket osztott meg Dua Lipa exe, miután az énekesnő új párjával debütált Cannes-ban

2023. 05. 23.

Nem mindenki tűri méltósággal, ha a másik fél egy idő után továbblép: Dua Lipa mindössze 23 esztendős, modell exe, Anwar Hadid nyugtalanító üzeneteket tett közzé, miután az énekesnő új párjával debütált a Cannes-i Filmfesztiválon annak ellenére, hogy kapcsolatuk több mint két éve véget ért.

„Próbálom nem megkeresni és megölni” – írta Dua Lipa exe, Anwar Hadid abban a bejegyzésben, amelyet saját Instagram sztorijában tett közzé közvetlenül azután, hogy az énekesnő új párjával, Romain Gavras rendezővel (borítóképünkön) mutatkozott a Cannes-i Filmfesztiválon. (Hadid posztját később a Daily Mail szemlézte.)

Bella és Gigi Hadid öccse nem állt meg ezen a ponton: egy másik sztoriban az „I can’t breath”, azaz „Nem kapok levegőt” címszavakkal fejezte ki nemtetszését Hollywood új álompárjával kapcsolatban. A további bejegyzésekben Anwar véletlenszerű, síró arcú emojit hagyott a saját zenéjét népszerűsítő posztja alatt, később pedig olyan képeket is közzétett, amelyek a talajt mutatták, s azt írta alá: „Utálom, ahogy kimondod a nevem és az egyszavas »Szia« üzeneteidet.” Anwar és a Grammy-díjas Dua Lipa nagyjából két évig voltak együtt, kapcsolatuk 2021-ben ért véget. A The Sun szerint azért futott zátonyra a kapcsolatuk, mert „túl sokat utaztak”. 

Dua Lipa, Romain Gavras, Anwar Hadid
Hadid és Dua Lipa útjai több mint két éve váltak külön. Kép forrása: Gotham/Getty Images

Az elmúlt napokban azonban világossá vált, hogy Dua Lipa más férfi oldalán találta meg a boldogságot: míg a szépségszakértők az énekesnő új frufruját magasztalják az egekig, addig a pletykalapok a Romain Gavrasszal való kapcsolatát szedték ízekre. Utóbbiakból szemezgetve kiderül, hogy az énekesnőt és rendező párját a párizsi divathéten látták először együtt, de tudnivaló, hogy hónapok óta ismerkednek egymással, csak nem akarták elkapkodni kapcsolatuk nyilvánosságra hozatalát. 

Dua Lipa és Romain Gavras, az új álompár

Gavras munkássága leginkább hazájában, Franciaországban ismert, főképp zenei videóklipek rendezése kapcsán: többek között M.I.A. Bad Girls számának klipje is a nevéhez fűződik, de dolgozott már együtt a Dior és Louis Vuitton márkákkal is egy-egy reklám erejéig. Legutóbbi nagyjátékfilmje, az Athena a Velencei Filmfesztiválon szállt ringbe: az alkotás éles kritikát fogalmazott meg a francia rendőrséggel szemben. 

Mindeközben Dua Lipa sem tétlenkedik: a 27 éves énekesnő Donatella Versacéval állt össze, hogy megtervezzék a La Vacanza nevű ruhakollekciót, amelyet ma, azaz május 23-án mutatnak be. Lipa már régóta a Versace Divatház kedvence, többek között szerepelt a 2022-es tavasz/nyár bemutatójukon, de rendszeresen viseli a divatház kreációit az olyan, nagy horderejű eseményeken is, mint például a MET-gála.

A divat mellett azonban a kultúra is szerepet kap az énekesnő életében: mindössze két hete, hogy elindította saját könyvklubját. „Az olvasás elképesztően fontos része az életemnek, és az egyik dolog, ami a legnagyobb örömet okozza nekem”, – írta a felhívással kapcsolatos Instagram-posztjában. A Dua Lipához csatlakozó könyvmolyok egyébként Douglas Stuart 2020-ban megjelent Shuggie Bain című regényét olvashatják először: az alkotás többek között elnyerte a Booker-díjat, döntőbe jutott az amerikai Nemzeti Könydíj fikció kategóriájában, nem utolsó sorban sorozatot is készítenek belőle a közeljövőben. 

Források: DailyMail.co.ukVogue.comKirkusreviews.com
Borítókép forrása: Stephanie Cardinale/Getty Images