Barion Pixel Ez az 5 dolog Kendall Jenner kiegyensúlyozottságának titka – Coloré

Ez az 5 dolog Kendall Jenner kiegyensúlyozottságának titka

2023. 08. 31.

A Kardashian család legtermészetesebb lánya, Kendall Jenner a világ egyik legkeresettebb modellje, a 818 tequila márka alapítója és a L’Oréal Paris nagykövete, így szüksége van arra, hogy balanszban maradjon.

Kendall Jenner egy friss interjúban mesélt a szépségápolási rutinjáról, az edzési szokásairól, a jó tanácsokról, amiket megfogad és az önsegítő praktikáiról, vagyis mindarról, ami egyensúlyban tartja testileg és mentálisan a pörgős élete közepette. De mindehhez hozzájárul elmondása szerint az is, hogy csillagjegye Skorpió, jelentős Kos beszűrődéssel.

Kendall Jenner
Forrás: Axelle/Getty Images

Wellness rituálék

Kendall a napot citromos vízzel indítja, majd jöhet egy friss gyümölcs-zöldség turmix, amiben sárgarépa, zeller, retek, gyömbér és kurkuma van. Hetente több alkalommal vesz jeges fürdőt a spa-ban, ami serkentőleg hat az immunrendszerére, az idegrendszerére és jót tesz a bőrének is. Emellett amennyi időt csak tud, a természetben tölt, mert szerinte energizáló és harmonizáló ereje van.

Kevés kozmetikum

Mivel sokáig küzdelmet folytatott az aknékkal, kerülte a túl nehéz kozmetikumokat. Mai napig csak 1-2 terméket használ, éjszakára csak retinolt és hidratálót ken fel a bőrére. Napközben pedig szérumot és hidratálót.

Hallgat az anyjára és a mamájára

A legjobb tanács, amit megfogadtam tőlük, hogy megpróbálom megtalálni a boldogságot és megvédeni a békém. Élni az életet olyan módon, amilyet a legigazabbnak érzek. Minden okkal történik. Még ha pillanatnyilag nem is veszed észre, évekkel később láthatod, hogy ha ez vagy az nem történt volna, most nem lennél ott ahol.

Edzésben semmi rutin

Be kell csapni a szervezetet Kendall Jenner és az edzője szerint, nem hagyni, hogy megszokás legyen bármilyen fizikai próbatétel, így serkenthető leginkább a test a mozgás által. Váltogatni kell az edzésformákat és a gyakorlatokat is.

Inspiráció könyvekből

A 27 éves Kendall Jenner rengeteget olvas, önsegítő könyveket, és olyanokat, amelyek lelkileg inspirálják. Kedvencei Michael Singertől a Felszabadultan élni és az Elengedés szabadsága, illetve Brian Weiss-től a Many Lives, Many Masters.

Forrás: Vogue

Borítókép forrása: Northfoto

0 /eletmod/sztarok/kendall-jenner-tippek/