Barion Pixel A 27 éves Kendall Jenner meztelenül pózol egy lovon – pedig egy híres divattervezőt reklámoz – Coloré

A 27 éves Kendall Jenner meztelenül pózol egy lovon – pedig egy híres divattervezőt reklámoz

2023. 08. 26.

Szinte anyaszült meztelenül fekszik egy deres paripán Kendall Jenner, ugyanis így reklámozza Stella McCartney-t.

Kendall Jenner nem sokat hagyott a képzeletre, amikor meztelenül vágta magát pózba egy lóháton, ugyanis a 27 éves modell Stella McCartney új, 2023-as téli kampányát népszerűsíti – hihetetlen alakja mellett.

A Harley Weir által a franciaországi Camargue Salt Flats-ban fotózott csodálatos felvételeken Kendall csak egy állatmintás csizmát visel, kezében pedig egy ugyanolyan mintájú táskát lógat.

Természetesen nemcsak egyetlen szett és beállítás készült a reklámhoz, az almásderes pónik kíséretében más tematikával is megjelenik. Egy másik fotón például Kendall piros blézert visel, hozzáillő ceruzaszoknyával és vörös cipőkkel.

Stella McCartney – aki Paul McCartney lánya – a következőket mondta az együttműködésről:

Tudtam, hogy az idei szezon Stella lányának éppúgy kell szeretnie a lovakat, mint nekem. Kendall gyerekkora óta lovagol, akárcsak én, és saját farmjuk is van. Tudja, milyen, amikor egy ilyen lény jól érzi magát és vele együtt az ember, a lovas. E kapcsolat megragadása életre kelti a lóerőt, mind a divat, mind a vízió révén.

A lenyűgöző kampány azután indult, hogy Kendall Jenner nemrég elmesélte, hogy mennyire szenvedélyes szerelembe esett Bad Bunny énekessel.

Kendall Jenner
Forrás: Shareif Ziyadat/Getty Images

Intenzíven és bocsánatkérés nélkül szeretek. Nem szeretem a búcsút, és harcolni fogok azért, hogy ne kelljen búcsúzni. Mindig harcolni fogok a kapcsolatokért. Kicsi korom óta ilyen vagyok. Nem adok fel semmit egykönnyen.

Forrás: People
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images
/divat/oltozkodes/kendall-jenner-meztelenul-pozol/