Barion Pixel Kendall Jenner elárulta, hogyan gondoskodik lelki harmóniájáról – Meglepődtünk! – Coloré

Kendall Jenner elárulta, hogyan gondoskodik lelki harmóniájáról – Meglepődtünk!

2023. 04. 15.

Modellkarrier, exkluzív ruhamárka közösen a húgával, reality show és még sok egyéb tevékenység, Kendall Jenner mégsem ég ki. A 27 éves modell megosztotta a világgal egészségmegőrző módszereit.

Vajon hogyan csinálja? Érdekes módon, annak ellenére, hogy Kendall Jenner a világ egyik legkeresettebb szupermodellje, aki hozzáférhet a legjobb szakértőkhöz és a legkiválóbb termékekhez, állítása szerint meglepően egyszerű módon gondoskodik testi-lelki egészsége megőrzéséről.

Ahhoz, hogy valaki megőrizze mentális egyensúlyát, épségét, miközben ő és családja élete hosszú évek óta a kamerák előtt zajlik, komolyan oda kell figyelnie. Bár Kendall talán a legszimpatikusabb és legtermészetesebb tagja családjuknak, a Kardashian-klánnak, nem is gondoltok volna, hogy a 27 éves modell ilyen tudatosan él!

Kendall Jenner
Forrás: Don Arnold/gettyimages

Jeges reggeli napindítás

A reggeli csésze tea elfogyasztása után Kendall szereti a napját jegeléssel kezdeni.

Az utóbbi időben sokat foglalkozom a jeges arckezeléssel. Fogok egy tál jeget, és reggel először ebbe mártom az arcomat. Csodálatos a bőr számára, de igazán hihetetlen jó a szorongás kezelésére is. Ez a technika segíthet kizökkenteni az üss vagy fuss reakcióból, és eltereli az elmédet a szorongás és pánik érzéseitől, segít újra összpontosítani arra, ami a jelen pillanatban történik.

Belső egyensúly meditációval

Transzcendentális meditációt gyakorol – a meditáció egy olyan formáját, amely magában foglalja egy személyre szabott mantra (általában egyetlen szó vagy hang) néma mormolását 15-20 percig, hogy elkerülje a zavaró gondolatokat, és elősegítse a nyugodt tudatosság állapotát.

Napi szándékok megfogalmazása

Leírom az aznapi szándékaimat, céljaimat a délelőtti edzésem előtt. A napi szándékok megfogalmazása egyszerű, mégis mélyreható módja annak, hogy szándékosan megválasszuk, hogyan és mivel szeretnénk eltölteni a napot, ahelyett, hogy hagynánk, hogy a nap csak megtörténjen. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy a napi feladatokat a hosszú távú céljainkhoz igazítsuk.

Megfelelő mozgás

Kendall Jenner a jógára és a pilatesre esküszik, a kardióedzések mellett hetente többször alkalmazza a lassabb, mélyizmokra ható gyakorlatokat, melyek jól összhangban állnak a meditációval.

Forrás: Forbes

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/gettyimages